Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In het Bosuil Stadion ontvangt Royal Antwerp FC regerend Belgisch kampioen Club Brugge in PO1. N twee speelronden staat RAFC op de eerste plaats. De Bruggenaren staan pas vierde en hebben al twaalf punten minder dan de huidige primus uit Antwerpen. Welk team zegeviert in de derde PO1 speelronde? Wedden op het duel Royal Antwerp FC – Club Brugge doet u veilig en met ferme odds via de Vlaamse bookies op Voetbalwedden.be.

Statistieken Royal Antwerp FC – Club Brugge

Dit seizoen wisten Royal Antwerp en Club Brugge in de reguliere competitie al niet van elkander te winnen. Op 13 november voorbije kalenderjaar werd het 2-2 op Jan Breydel in Brugge. Op 5 februari werd het een 0-0 puntendeling in het Bosuil Stadion.

Royal Antwerp rijgt momenteel de ene naar de andere overwinning aan elkander. De laatste verloren match dateert vanop 19 maart. De PO1 voor de Antwerpenaren met een zege op Royale Union SG (0-2). Voorbije weekeinde boekte Antwerp FC een overwinning op koploper KRC Genk (2-1). Hierdoor wipte de Great Old over de Genkies heen en staan nu op de eerste plaats.

Club Brugge begon de PO1 een pak minder straf. De ploeg van coach Rik De Mil verloor van KRC Genk met 3-1 en van Royale Union SG met 1-2. Het ziet er naar uit dat de Bruggenaren niet meer voor de titel hoeven te gaan strijden in Antwerpen.

Odds Royal Antwerp FC – Club Brugge

De pre-odds staan het hoogst ingedeeld bij een zege van Club Brugge. Mocht Blauw-zwart winnen in het Bosuil Stadion dan keren de bookmakers tot wel 4.00 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die dit vooraf al hadden voorspeld bij de bookies.

Voetbalvoorspellers die vooraf op een gelijkspel hadden gewed, kunnen tot 3.60 keer het speelbedrag terugkrijgen als Royal Antwerp en Club Brugge elkander in evenwicht gaan houden.

Tot slot de quoteringen bij een zege van Royal Antwerp. De wedkantoren hebben de pre-odds op maximaal 2.04 keer het wedbedrag ingedeeld in het 1×2 spelsysteem als RAFC deze zondag victorie kraait voor eigen publiek.

Speltypen

Ook bij de matches in PO1 hebben de Belgische wedkantoren straffe pre-odds in diverse speltypen staan. De bookmakers keren ferme deals uit bij een correcte voorspelling op de scorecombinatie. Winst (1-0, 2-0 of 3-0) van Royal Antwerp kan al een maximale quotering van 3.45 keer het wedbedrag doen opleveren. Scoort Royal Antwerp FC nog wat vaker en krijgt het geen doelpunten tegen, dan lopen de odds op tot boven de 28.00 keer de inleg.

Bij een zege van Club Brugge zijn ook straffe odds te vinden in dit speltype. De bookmakers gaan tot 6.25 keer het wedbedrag als de Bruggenaren met 0-1, 0-2 of 0-3 zegevieren. Een hoge overwinning van de Brugse formatie zonder tegengoals kan oplopen tot 100.00 keer het wedbedrag.

Veel voetbalgokkers maken een draw no bet deal of wagen een gokje in in over/under speelsysteem. Ook live wedden op Royal Antwerp – Club is mogelijk. Schakel tijdens de match in bij de bookmakers en vul uw voorspelling in voor straffe live betting odd.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is niet heel moeilijk, maar vraagt vaak wel om een goede voorbereiding. De Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be beschikken over de nodige licenties om in België weddenschappen te mogen aanbieden. U speelt dan ook veiliger en bewuster mee als u kiest om te wedden bij één van deze wedkantoren. Speelbedrag nooit met te hoge bedragen om de risico’s te beperken. Wie weet wordt u dit weekeinde al de primus.

Datum en tijdstip Royal Antwerp FC – Club Brugge

De PO1 match Royal Antwerp FC – Club Brugge staat gepland op zondag 14 mei. In het Bosuil Stadion wordt om 13:30 uur afgetrapt. Speel mee via Voetbalwedden op uw favoriet van deze match in de derde PO1 speelronde van de Belgische competitie. Ga voor de beste deals en gebruik uw voetbalkennis.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.