• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Voorspel wie de winnaar gaat zijn bij de laatste Belgische voetbalmatch van 2020 en scoor nu snel even een straffe winstbonus. Woensdag betreden Sint Truiden en Beerschot als laatste teams de grasmat. Snel rap naar onze bookmakerspagina en laat ons weten wat uw verwachtingen zijn voor deze Pro League inhaalmatch! 

Statistieken

Sint Truiden vangt de match tegen Beerschot aan vanop een zeventiende stek. Enkel Moeskroen doet slechter. Beerschot VA daarentegen spreekt bovenin een aardig woordje mee. De promovendus staat zevende en met 28 uit 51 doet de club het zeer proper!

In de onderlinge ontmoetingen was STVV lange tijd de bovenliggende partij. Tussen de eerste match in 2017 en nu won Sint Truiden vijfmaal. De klad kwam erin toen in 2019 een 2-2 gelijkspel de eindstand werd. In oktober van dit jaar sloeg de balans zelfs over naar Beerschot dat met 6-3 voor het eerst in de historie won van Sint Truiden. Dit was weliswaar in de eigen stadion en nu moet Beerschot op verplaatsing aantreden tegen STVV.

Waar Sint Truiden juist weer weet wat winnen is, zijn ze bij Beerschot juist het spoor volledig bijster. Zat twee weken terug STVV nog in het sukkelstraatje, nu bivakkeert Beerschot daar al een tijdje.

Sint Truiden won in de voorbije speelronde met 1-2 bij Standard Luik en pakte voorbije week ook al drie punten tegen SV Zulte Waregem. Beerschot op haar beurt morste punten tegen KAS Eupen (0-1), Moeskroen (3-1) en RSC Anderlecht (2-0).

Odds

Bij de Belgische bookmakers zijn de pre-odds weeral zeer straf! De hoogste odds bij deze JPL-match wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Sint-Truiden: x3.60 keer uw inleg.

De bookies betalen gemiddeld x2.53 keer uw inzet uit als Beerschot deze woensdag aan het feest is! Draagt STVV in deze laatste voetbalmatch van dit kalenderjaar de zegekrans? Dan ontkurken de champagneflessen vroeg bij spelers die hierop speelden: x2,46 keer uw wedbedrag is een zeer fraai bonus!

Voetbalwedden

STVV – Beerschot is nog uw enige kans in 2020 in de Belgische Pro League! Pak uw kans bij deze inhaalmatch en scoor de beste odds via Voetbalwedden!

Lees onze voorbeschouwingen, kennisartikelen en soorten online weddenschappen op voetbalmatches om goed voorbereid te beginnen aan uw avontuur! Voorspel hoe Sint Truiden – Beerschot eindigt en plaats de winnende weddenschap voor een knallend oudjaar!

Datum en tijdstip

De Pro League match tussen Sint Truiden en Beerschot staat gepland voor woensdag 30 december en vangt op deze een na laatste dag van het jaar aan om exact 20:45 uur. Plaats van handeling? Beide ploegen spelen op Stayen gelegen in Sint Truiden. Speel mee en cash met uw voetbalkennis!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.