• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag staan er heel wat straffe voetbalwedstrijden gepland in de Jupiler Pro League. Eén daarvan is de match in Genk. In de Cegeka Arena treft de koploper van de Belgische competitie Royal Antwerp FC. De Belgische wedkantoren maken het wedden op de Pro League kraker Racing Genk – Royal Antwerp FC extra straf als u meespeelt via Voetbalwedden!

Statistieken Racing Genk – Royal Antwerp FC

De twee teams kwamen elkander voorbije maand nog tegen in de Belgische beker. De kwartfinale van de Croky Cup werd door Royal Antwerp gewonnen met 0-3 in Genk. De laatste maal dat de teams tegen elkander speelden in de Jupiler Pro League match was op 23 oktober 2022. Op die dag werd het duel gehouden in het Bosuil Stadion te Antwerpen en was het Racing Genk die met 1-3 zegevierde. In Genk vond op 19 december 2021 voor de laatste maal een ontmoeting tussen Genk en Antwerp FC plaats. De teams hielden elkander toen in evenwicht (1-1).

Dit seizoen staat Racing Genk al enige tijd op de eerste plaats. De ploeg van coach Wouter Vrancken heeft inmiddels een ruime voorsprong op de andere Belgische clubs. Met 62 punten hebben de Genkies al zeven punten meer dan de nummer twee Royale Union SG. De ploeg uit Antwerpen staat derde met 47 punten. Inmiddels zijn er 24 speelronden afgewerkt in de Belgische competitie.

Odds Racing Genk – Royal Antwerp FC

De odds zijn zeer aangenaam ingeschaald voor deze zondagmiddag clash in Genk. De hoogste quoteringen zult u vinden bij een zege van Royal Antwerp. Mocht de ploeg van coach Mark van Bommel drie punten pakken in Genk, dan kunt u tot 3.75 keer uw speelbedrag terugkrijgen bij een correcte voorspelling.

Gaat u wedden op een gelijkspel in de Cegeka Arena? In het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers vindt u pre-odds die oplopen tot maximaal 3.70 keer de inleg.

Wedden op winst van Racing Genk kan ook lonend zijn. Als de Genkies zegevieren keren de Belgische wedkantoren tot maximaal 2.01 keer uw speelbedrag uit.

Speltypen

Naast het traditionele 1×2 speelsysteem zijn er nog tal van speltypen waarop u weddenschappen kunt plaatsen. In de pre-fase zijn de odds hoog in de speltypen under/over en handicap. Ontdek ook de quoteringen bij het correct score combinaties die kunnen oplopen knotsgekke uitkeringen. Winst van Racing Genk bij een 1-0, 2-0 of 3-0, staat in dit speltype al op een straffe odd van 3.70 keer de inleg ingedeeld. Wint Royal Antwerp met deze cijfers, dan keren de bookmakers zelfs 6.50 keer uw inleg uit.

U hoeft niet op een wedstrijd te wedden, maar u kunt ook al voorspellen welke ploeg kampioen van België wordt of wie is aan het eind van het seizoen de topscoorder van de Belgische Pro League. De Belgische wedkantoren bieden ook wedden schappen aan bij Champions League matches of bij de Premier League. Er is volop keuze als het om wedden op voetbal gaat. Check de beste deals bij uw favoriete bookmaker en speel subiet mee om straffe odds te scoren op Voetbalwedden.be!

Voetbalwedden

Volgt u de Belgische Pro League op de voet en heeft u vaak een voorspelling goed? Dan kunt u overwegen een weddenschap te doen bij de Belgische wedkantoren. Om succesvol te Voetbalwedden is een goede voorbereiding een must. Natuurlijk moet u ook wat geluk hebben om de primus te worden.

Datum en tijdstip Racing Genk – Royal Antwerp

De match in de speelronde 25 van de Belgische Pro League Racing Genk – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 12 februari. In de Cegeka Arena trappen de ploegen om 13:30 uur af. Zet voor dat tijdstip uw voorspellingen in bij de Belgische wedkantoren. Zo kunt u profiteren van de fermste odds. Meespelen via live betting kan vanaf het moment dat de match begint. Vergelijk, zet in en win uw bookmakersbeloningen via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.