• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze vrijdag wordt de Jupiler Pro League hernomen met de match Club Brugge – KV Oostende. Op Jan Breydel zullen de teams gaan proberen de volle buit te scoren in deze zevende speelronde van de Belgische voetbalcompetitie. Wedden op dit duel doet u uiteraard via Voetbalwedden.be, want wij hebben de strafste quoteringen van de betrouwbaarste bookmakers  voor u reeds opgezocht. Speelt mee met Club Brugge – KV Oostende!

Statistieken Club Brugge – KV Oostende

Als we kijken naar de statistieken dan heeft Club Brugge weinig te vrezen voor KV Oostende. De Bruggenaren hebben in geen tijden meer verloren van de kustploeg. Voorbije seizoen won Club met 2-1 een seizoen eerder werd het 2-0. De laatste keer dat het nog eens een gelijkspel werd in Brugge was in 2016. Aan het einde van dat seizoen werd het 2-2 op Jan Breydel tussen Club en KVO.

Voor de interlands van de Rode Duivels had het team van trainer Philippe Clement het bijzonder zwaar bij KAA Gent. De Buffalo’s wisten met 6-1 te winnen van de regerend kampioen. Die nederlaag kwam heel hard aan in Brugge. Met de match thuis tegen Oostende krijgt de ploeg van coach Clement de kans om de pijn wat te verzachten.

KV Oostende had het op dat moment moeilijk tegen Zulte Waregem. Het team van coach Alexander Blessin verloor in de Diaz Arena met 0-2 van Essevee.

Odds

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem van de online wedkantoren zijn het hoogste ingeschaald bij een zege van KV Oostende. De bookmakers keren x7.75 keer uw speelbedrag uit als KVO na lange tijd terug zegeviert op Jan Breydel.

Verwacht u een gelijkspel? Dan klinkt de pre-odd van x5.15 keer uw speelbedrag u vast goed in de oren. Een overwinning van Club Brugge staat op x1.32 keer uw inleg als u meespeelt via de pre-fase.

Speltypen

De diverse speltypen maken het meer dan de moeite waard om ook live mee te spelen op uw favoriete ploeg van dit duel. Met live betting kunt u elk moment van de match inschakelen en switchen als dat nodig is. Ook kunt u met de bookmakers een combi deal maken om uw winkansen te verhogen. Als voorbeeld nemen we het speltype Juiste Score Combinatie. Denkt u dat Club Brugge wint met 1-0, 2-0 of 3-0 dan kunt u x2.62 keer uw speelbedrag terugverwachten van de beste bookmakers die u kunt vinden op Voetbalwedden. Wint Oostende met 0-1, 0-2 of 0-3 dan wordt de bookmakersbeloningen al x14.25 uw inleg waard. De hoogste odd in dit speltype staat op x250.00 keer uw inleg, maar dan moet KVO wel winnen met 0-4, 0,5 of 0,6.

Speelt u liever mee via het Under – Over speelsysteem waar de quotering oplopen tot maximaal x10.25 keer uw speelbedrag als KV Oostende (over 0-5) wint? Ook kunt u een wedden via het speltype Handicap. Start de match met en handicap van Club Brugge -2.0 dan kunt u gemiddeld x3.10 keer uw speelbedrag scoren.

Voetbalwedden op Club Brugge – KV Oostende

Nu Club Brugge al haar matches niet gemakkelijk meer wint, wordt het wedden op duels van de regerend kampioen alleen maar spannender. Deze match krijgt van de online wedkantoren zeer straffe beloningen mee. Daar kunt u als voetbalpunter van Voetbalwedden flink van profiteren. Verhoog uw winkansen door u goed voor te bereiden, de pre-odds van de bookmakers goed in de gate te houden en in te zetten op het moment dat het voor u het meest gunstig is. Wees u wel bewust dat u uw speelbedrag ook kunt verliezen als u toch de verkeerde uitslag hebt ingevuld bij de bookmakers. Ga dan verantwoord om met uw bankroll en houd het voorspellen van Pro League matches leuk!

Datum en tijdstip Club Brugge – KV Oostende

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KV Oostende wordt gespeeld op vrijdag 10 september om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge te Brugge. Wat de uitkomt vrijdag ook mag zijn, speel mee en vul de correcte voorspelling in bij de wedkantoren op Voetbalwedden.be! Lees alles over wedden op voetbal en de beste online wedkantoren op onze website en speel mee!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.