Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag staat de finale van de UEFA Europa League 2022-2023 in Boedapest gepland. De finalisten zijn Sevilla FC en AS Roma die de strijd aangaan om de prijs in dit Europese toernooi te scoren. Wilt u ook scoren, maar dan bij de Belgische wedkantoren? Maak de strafste bookmakerdeals bij de finale van de Europa League Sevilla FC – AS Roma via Voetbalwedden.be!

Statistieken Sevilla FC – AS Roma

Het is de zevende keer dat Sevilla FC de Europa League kan winnen. De Spaanse ploeg deed dat in het verleden al zes keer eerder. Sevilla heeft als cupfighter dus heel wat ervaring in het spelen van Europese  finales. AS Roma won voorbije seizoen de Conference League, maar heeft de Europa League nog nooit op haar naam mogen schrijven. Voor de Italiaanse ploeg kan dit dus de eerste keer zijn, maar dan moet het wel zien te winnen van Sevilla.

Zowel Sevilla als AS Roma lieten dit Europa League seizoen al zien hoe sterk de teams voor de dag kunnen komen. Het Spaanse Sevilla versloeg onder andere al Manchester United en Juventus. AS Roma rekende op weg naar de finale af met Feyenoord uit Nederland en het Duitse Bayer 04 Leverkusen.

In Italiaanse Serie A draait AS Roma mee in de top zeven. Sevilla heeft het in de Spaanse La Liga een stuk moeilijker en bungelt in de middenmoot van de Spaanse competitie.

Odds Sevilla FC – AS Roma

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds hoog in bij de eindstrijd om de beker van de Europa League. Wie een correcte voorspelling invult op het wedformulier van de bookmakers kan flink wat bookmakersbeloningen scoren. De strafste quoteringen worden uitgekeerd bij een gelijkspel. Als er na reguliere speeltijd nog geen winnaar aan te wijzen is in Boedapest, dan keren de wedkantoren al tot maximaal 3.10 keer het wedbedrag uit aan voetbalwedders die dit vooraf hadden voorspeld.

Wint het Spaanse Sevilla voor de zevende keer de Europa League? Dan kan er in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 2.80 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Zwaait AS Roma deze woensdag met de bloemen, dan kan er in de pre-fase een maximale uitkering van 2.90 keer de inleg gescoord worden. Check voordat u meespeelt eerst de meest actuele odds bij de bookmakers die u gemakkelijk met elkander vergelijkt op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.

Speltypen

Veel voetbalgokkers maken gebruik van het 1×2 spelsysteem, maar wilt u eens iets anders proberen dan zijn er meerdere opties. Speltypen als de over/under systemen of handicaps kunnen ook altijd rekenen op veel weddenschappen en dus ook straffe odds. Ontdek hoge pre-odds bij het speltype waar u graag een weddenschap op wilt plaatsen.

Een voorbeeld van een speloptie met straffe odds is de manier van kwalificeren. Weet Sevilla binnen reguliere speeltijd te winnen van Roma, dan kan u dat tot 2.37 keer het speelbedrag opleveren. Weten de ploeg uit Rome voor de eerste keer in het clubbestaan deze Europese prijs binnen reguliere speeltijd binnen te tikken, dan levert dat voetbalwedders tot maximaal 2.65 keer het speelbedrag op.

Voetbalwedden

Vele voetballiefhebbers en gokliefhebbers kijken al weken uit naar de finale van de Europa League. Voorbije seizoen won het Duitse Eintracht Frankfurt de Europa League finale van het Schotse Rangers FC. Welke ploeg wint de finale dit seizoen? Denkt u het te weten? Speel dan mee via Voetbalwedden. U bent dan zeker dat u altijd speelt bij de betrouwbaarste bookmakers van België.

Datum en tijdstip Sevilla FC – AS Roma

De Europa League finale Sevilla FC – AS Roma zal op woensdag 31 mei worden gespeeld op neutraal terrein. De Puskás Aréna in Boedapest is het decor van de eindstrijd tussen Sevilla en AS Roma dat om 21:00 uur begint. Wedden in de pre-fase op de Europa League 2022-2023 finale kan totdat de ploegen aftrappen in Hongarije. Wordt u de primus bij het voorspellen van de finale via Voetbalwedden.be?

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.