Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de Jupiler Pro League staat deze zondag de match Club Brugge – KAA Gent op het programma. De Slag om Vlaanderen wordt gehouden op Jan Breydel te Brugge en is een ontmoeting tussen de nummer vier (Club) en vijf (Gent) van de Belgische competitie. Welke ploeg wint volgens u? Vergelijk de odds via Voetbalwedden en voorspel de Pro League kraker Club Brugge – KAA Gent bij de Belgische wedkantoren. 

Statistieken Club Brugge – KAA Gent

De Jupiler Pro League is inmiddels 26 speelronden op weg. De ploeg die de meeste punten veroverden in dit competitieseizoen is KRC Genk. De Genkies staan met 63 punten op de eerste plaats. Club Brugge is de nummer vier op de tabel. De Bruggenaren hebben 43 punten, twintig minder dan de koploper. Op de vijfde plaats staat KAA Gent met 42 punten.

De laatste keer dat de ploegen tegen elkander speelden, was op 6 november voorbije kalenderjaar. De Slag om Vlaanderen werd toen gehouden in de Ghelamco Arena en werd gewonnen door de Buffalo’s met 2-0. De laatste maal dat de teams op Jan Breydel speelden in de Belgische Pro League was op 6 februari 2022. Ruim twee jaar geleden zegevierde KAA Gent ginds met 1-2.

Odds Club Brugge – KAA Gent

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij deze kraker in Brugge het hoogst in bij een gelijkspel. De bookmakers keren tot 3.75 keer de inleg uit als de Belgische ploegen de punten gaan delen.

Gaat u wedden op winst van KAA Gent, dan kunt u tot maximaal 3.20 keer het speelbedrag scoren als u speelt via Unibet.be!

in het 1×2 spelsysteem lopen de quoteringen bij een zege van Club Brugge ook straf op. Mocht Blauw-zwart zegevieren voor eigen publiek, dan kunt u daarmee tot maximaal 2.17 keer de inleg opstrijken. Check alle pre-odds bij de Slag om Vlaanderen bij de bookmakers op Voetbalwedden.be!

Speltypen

Gaat u een combideal maken op de match Club Brugge – KAA Gent? Of speelt u graag mee via een ander speltype dan het 1×2 speelsysteem? Bij de Belgische wedkantoren zijn veel soorten weddenschappen mogelijk. Zo kunt u straf scoren bij het voorspellen van de correct score combinatie. De bookmakers keren tot 8.00 keer de inleg uit als de Bruggenaren met 1-0 zegevieren. De odds lopen op zodra er meer doelpunten gemaakt worden op Jan Breydel. Mocht Blauw-zwart met 4-2 winnen, dan scoren voetbalwedders die dit vooraf juist voorspelden tot maximaal 51.00 keer de inleg.

Gaat KAA Gent met drie punten terugkeren naar huis door met 0-1 te zegevieren? Dan staat u al snel een beloning van 10.00 keer de inleg te wachten. De Slag om Vlaanderen is net als derby’s een bijzondere wedstrijd waar veel voetballiefhebbers en voetbalgokkers graag naar kijken en/of op wedden in de pre-fase of via live betting.

Voetbalwedden

Velen hebben al een weddenschap gedaan in de Europese matches van deze week, maar de Slag om Vlaanderen is wel het toetje van deze week. De Belgische wedkantoren keren dan ook ferme pre-odds uit aan alle voetbalwedders die de match correct voorspelden. Wilt u ook de primus zijn? Ga naar de bookmakerspagina op Voetbalwedden.be en speel mee door in te zetten op uw favoriet van deze wedstrijd!

Datum en tijdstip Club Brugge – KAA Gent

De kraker Club Brugge – KAA Gent staat gepland op zondag 26 februari. Op Jan Breydel wordt om 13:30 uur de aftrap verricht. Meespelen in de pre-fase kan totdat de match begint. Speelt u liever live mee op Club – Gent? Dat kan tot vanaf de eerste tot de laatste seconde van deze Slag om Vlaanderen in Brugge bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.