• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag bekampen Standaard en Beerschot elkander in de midweekse speelronde van de Belgische Pro League. Beide equipes gaan voor de volle winst, maar er kan er maar één winnen. Voorspel de uitslag van Standaard Luik – Beerschot en win ferme bookmakers bonussen bij Voetbalwedden!

Statistieken Standaard Luik – Beerschot

De Head 2 Head statistieken van Standaard Luik – Beerschot tonen dat beide formaties onlangs ook tegenover elkaar stonden. Begin december bekampten beide elftallen elkander in het kader van de Beker van België. De Rouches zegevierden in de extra time. In de reguliere speeltijd bleef het 0-0. In het vervolg scoorde Standaard liefst tweemaal: 2-0 en werd de primus in die bekermatch.

Vorig seizoen speelde Standaard en Beerschot voor de laatste maal tegen elkaar in de Belgische competitie. Standard Luik won dat duel met de overtuigende cijfers van 3-0, waardoor de thuisploeg aan het feest was.

Odds Standaard Luik – Beerschot

Bij de Belgische wedkantoren wordt al door een pak iGamers ingezet op deze midweekse competitiematch. Wie herpakt zich het best en scoort de volle buit? Of worden de punten gedeeld na een draw?

Wie speelt op de thuisploeg kan een maximale winstbonus van x1,80 keer het speelbedrag winnen. Dat lijkt wellicht niet hoog, maar de winstkansen zijn bij deze weddenschap wel het hoogste.

Gaat u liever voor de hoogste bonus? Speel dan op de Beren. Bij een zege van Beerschot VA kunt u maximaal x4.75 keer uw speelbedrag terugverdienen! Een puntendeling is bij de top bookmakers waar op de hoogste Belgische klasse ingezet kan worden ook een straffe bonus waard. Zo keren de betere Belgische bookmakers in de pre-fase x3,90 keer uw speelbedrag uit als het deze woensdag een gelijkspel wordt in de Waalse stad Luik.

Speltypen

Om te scoren bij Standaard Luik – Beerschot kunt u ook kiezen voor live betting. Dit speltype is vooral populair bij Belgische voetbalwedders de gaarne speculeren op uitschieters tijdens een competitiematch in de Pro League. Situaties in de match kunnen ervoor zorgen dat de odds een pak stijgen of dalen. Zet u op het juiste moment in? Dan vallen er straffe bonussen te scoren. Maar bent u net te laat of gebeurt er iets op het veld waardoor uw voorspelling spaak loopt, dan loopt u ook het risico het ganse bedrag kwijt te spelen of een lagere bonus te ontvangen. Het vergt dus nogal wat kunde, kennis en snelheid om via Live Betting te spelen.

Voetbalwedden

Het spelen via Voetbalwedden.be wordt u echter nog iets gemakkelijker gemaakt dankzij de wekelijkse voorbeschouwingen en de extra info op de kennisbank. Herbekijk hier uw opties en ontdek dat het niet evident is om als punter de juiste handelingen te verrichten. Bent u afdoende ingelicht? Dan is meespelen met Standaard – Beerschot een minder ferme gok en heeft uzelf de winstkansen flink opgehoogd.

Datum en tijdstip Standaard Luik – Beerschot

De Belgische Pro League match Standaard Luik – Beerschot vangt op woensdag 15 december aan om om 21:00 uur in Stade Maurice Dufrasne. Wilt u profiteren van de straffe pre-odds die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan? Speel dan mee via Voetbalwedden en scoor de beste deals voor deze midweekse Belgische Pro League kraker in Luik!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.