• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de Belgische Pro League staat voor deze zondag de match Royale Union SG – KRC Genk gepland. Beide ploegen kwamen dit seizoen al goed uit de startblokken en bevinden zich in de top vijf van de competitie. Het duel wordt gespeeld in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Wie wordt volgens u de primus bij Royale Union SG – KRC Genk? Voorspel de match bij de bookmakers op Voetbalwedden en speel mee voor straffe pre-odds. 

Statistieken Royale Union SG – KRC Genk

De Belgische Pro League is zeven speelronden ver. Royal Antwerp FC is koploper met 21 punten. KRC Genk volgt de Antwerpenaren vanop de tweede plaats met zestien punten. Om de koploper bij te benen moeten de Genkies winnen van de nummer vijf in het rijtje. Royale Union boekte dertien punten dus de teams kunnen zondag heel goed aan elkander gewaagd zijn.

Racing Genk kon zich een volledige week richten op de match tegen Royale Union. De Brusselse ploeg kwam deze week nog in actie in de Europa League groepsfase tegen FC Union Berlin. De Genkies kunnen dan ook fris aan dit duel beginnen. Voorbije weekeinde zegevierde Union 60 met 1-3 bij SV Zulte Waregem. KRC Genk liet thuis punten liggen tegen Sint-Truiden VV: 0-0.

Voorbije seizoen waren er maar weinig ploegen die punten meenamen uit het Brusselse Saint-Gilloise. Ook Racing Genk lukte dat voorbije seizoen niet. In het Joseph Marien werd het op 23 januari dit kalenderjaar 2-1 voor de Brusselse ploeg. In Genk waren de teams voorbije seizoen aan elkander gewaagd. Op 12 september jl. werd het 1-1 in Genk.

Odds Royale Union – KRC Genk

Voetbalwedden zocht voor u de hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren voor u op. De hoogste beloning van dit duel in Brussel kunt u verwachten bij een gelijkspel. Als de teams de punten gaan delen, dan keren de bookmakers tot gemiddeld x3.60 keer de inleg uit.

De quoteringen bij een overwinning van KRC Genk staan iets hoger ingeschaald dan bij een zege van Royale Union. Als de Genkies komen zegevieren, dan staat er een maximale quotering van x3.30 keer de inleg tegenover.

Wordt Royale Union de primus, dan kunnen de uitkeringen oplopen tot maximaal x2.15 keer de inleg en ook dat is een ruime verdubbeling van de inleg.

Speltypen

Bent u op zoek naar een ander speltype dan het traditionele 1×2 spelsysteem of wilt u een combideal maken bij de Belgische wedkantoren? U kunt op bijna alle spelstrategieën wel een weddenschap plaatsen. Welke spelers gaan er scoren en wat is de stand bij rust? Veel bookmakers hebben speciale promoties lopen voor de Jupiler Pro League. Live wedden op voetbal kan ook bij de bookmakers op Voetbalwedden. Voorspel tijdens de wedstrijd welke speler het net nog gaat raken of wat is het resultaat? Meer informatie over wedden in de pre-fase en live betting vindt u op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.be!

Voetbalwedden

Het voetbalwedden in de Jupiler Pro League houdt vele liefhebbers van voetbal en gokken bezig. Wilt u ook eens een voorspelling achterlaten bij de bookmakers, maar weet u nog niet goed hoe dat werkt? Bezoek onze kennispagina voor starters en u kunt veel informatie lezen over het wedden op voetbal.

Weet u al wat u gaat invullen bij de Belgische wedkantoren, dan is het de kunst om de hoogste pre-odds te scoren. Zet dan ook in op het moment dat de quoteringen het hoogst zijn. Zo haalt u alles uit een correcte voorspelling op een match als Royale Union – KRC Genk!

Datum en tijdstip Royale Union SG – KRC Genk

De match Royale Union SG – KRC Genk wordt zondag 11 september afgewerkt. Het duel in het Joseph Marien Stadion zal om 18:30 uur beginnen. Weddenschappen in de pre-fase worden totdat tijdstip nog geactiveerd. Bent u te laat met het vooraf voorspellen op het duel van Union – Genk? Dan kunt u ook nog live wedden en ferme odds scoren bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.