• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Op het WK 2022 in Qatar staan de Rode Duivels klaar voor de volgende klus in Groep F van het eindtoernooi. België speelt deze zondag tegen Marokko en als de Belgen deze match winnen, is de kans wel heel groot dat onze jongens doorstoten naar de volgende speelronde. Voorspel de WK 2022 voetbalmatch België – Marokko bij de bookmakers op Voetbalwedden en wie weet wordt u de primus!

Statistieken België – Marokko

De eerste speelronden in Groep F werden voorbije woensdag gespeeld. België nam het op tegen Canada en zegevierde met 1-0 van het Canadese elftal. Marokko kwam uit tegen Kroatië, maar kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de finalist van het voorbije WK in Rusland.

De Rode Duivels pakten dus als enige drie punten in de eerste speelronde van Groep F en staan op de eerste plaats. Het Marokkaanse elftal raapte één punt net als de Kroaten. Canada staat met lege handen op de vierde plaats.

België en Marokko speelden veertien jaar geleden voor de laatste keer een duel tegen elkander. Een oefenduel op 26 maart 2008 werd met 1-4 gewonnen door het Marokkaanse elftal. In de jaren 1999 en 1994 zegevierden de Belgen tweemaal van de Atlas Leeuwen. In 1994 betrof het ook een match in de poulefase van het WK. De Duivels zegevierden met 1-0 dankzij een goal van Marc Degryse. België werd toen derde in de poule en de Marokkanen werden vierde.

Odds

De pre-odds bij het duel van deze zondag zijn om de vingers bij af te likken. De hoogste quoteringen bij deze match keren de Belgische wedkantoren uit bij een zege van Marokko. Als het Afrikaanse land de Rode Duivels verslaat, kunt u tot maximaal 4.00 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling.

Ook de quoteringen bij een gelijkspel zijn niet mis. De bookmakers hebben een maximale quotering van 3.60 keer de inleg paraat staan als België en Marokko de punten gaan delen.

Winst van België zal kunnen betekenen dat de ploeg van bondscoach Roberto Martinez de groepsfase overleefd. Voetbalwedders kunnen tot maximaal 2.00 keer de inleg scoren als de Rode Duivels zegevieren.

Speltypen

Bij de Belgische wedkantoren zijn meer opties dan het 1×2 spelsysteem om voetbalwedstrijden te voorspellen. Ontdek of de speltypen handicap, under/over en halftime/fulltime iets voor u zijn. De quoteringen in deze spelsystemen kunnen torenhoog oplopen bij de betrouwbare wedkantoren van ons land.

Ook live wedden op de matches van de Rode Duivels op het WK in Qatar is mogelijk. De quoteringen bij live betting worden vrijgegeven als België en Marokko aftrappen in Doha.

Voetbalwedden

De Rode Duivels hebben nog twee speelronden tegoed in Groep F van het WK waarop voetbalwedders hun voorspellingen kunnen doen. Velen doen dat ook en daardoor kunnen de Belgische wedkantoren de pre-odds nog wat opschroeven. Wilt u ook voetbalwedden, maar wilt u nog wat meer informatie over de wedkantoren? Ga dan naar de bookmakerspagina en vergelijk de wedkantoren met elkander.

Datum en tijdstip België – Marokko

De WK 2022 match België – Marokko staat gepland op zondag 27 november en begint om 14:00 uur (Belgische tijd). Het Al Thumama Stadion te Doha is het decor van de tweede match in de poule van de Belgen. Scoor de beste bookmakerdeals bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be en pik een graantje mee van de meest straffe WK odds!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.