• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De laatste kwalificatiematches voor het WK 2022 in Qatar worden de komende anderhalve week bekampt. Deze vrijdag zal in Rome de match tussen Italië en Zwitserland plaatsvinden. De bookmakers op Voetbalwedden.be houden in de gaten wie de strijd om eerste plaats Groep C gaat winnen. Speelt u mee met deze kwalificatie topper? Scoor nu de beste odds en deals voor de WK kwalificatie match Italië – Zwitserland. 

Statistieken Italië – Zwitserland

Italië en Zwitserland hebben beide veertien punten in poule C van de WK kwalificatie. De Italianen hebben een iets beter doelsaldo en staan daardoor op de eerste plaats. Een overwinning van één van beide landenteams kan dus voor heel wat opschudding zorgen. Met nog twee speelronden te gaan zijn er nog zes punten te rapen.

Dit kalenderjaar speelden Italië en Zwitserland al tweemaal eerder tegen elkaar. Allereerst werd de heenmatch van de WK kwalificaties in Zwitserland gespeeld. In Bazel kwam geen ploeg tot scoren en werd het een gelijkspel 0-0. Op EURO2020 speelden de teams in de tweede speelronde nog tegen elkaar. De Italiaanse ploeg die later ook Europees kampioen werd, won met 3-0 van de Zwitserse formatie.

Odds Italië – Zwitserland

Velen verwachten dat de Italianen ook dit keer weer sterk voor de dag zullen komen. De online bookmakers schalen de pre-odds voor winst van Zwitserland het hoogst in. De maximale beloning voor een zege van de Zwitserse kan oplopen tot x5.50 keer uw inleg.

De beloning bij winst van Italië is een stuk lager. De meeste Belgische wedkantoren keren niet meer dan x1.61 keer uw inleg uit als de Italianen winnen. Een gelijkspel wordt beter beloond. Die quotering staat momenteel op x3.80 keer uw inleg.

Speltypen

Verwacht u naast het juist te kunnen voorspellen van de winnaar ook de correcte scorecombinatie in te kunnen vullen. De Belgische wedkantoren belonen u graag als u de juiste uitslag van deze wedstrijd bij hun achterlaat. Daarnaast worden spelers rijkelijk beloond als ze goed kunnen voorspellen wanneer het doelpunt wordt gemaakt. Als Italie bijvoorbeeld al na tien minuten op voorsprong staat, keren de bookmakers x6.50 keer uw inleg uit. Scoren de Italianen in de eerste vijftien minuten van de match, dan wordt er al x4.50 keer uw speelbedrag teruggestort.

Pak een dubbele kans mee waar de quoteringen oplopen tot maximaal x2.13 keer uw speelbedrag. Meespelen via live betting kan natuurlijk ook. De bijbehorende quoteringen worden bekend gemaakt als de wedstrijd vrijdagavond begint.

Voetbalwedden

Met Voetbalwedden kunt u alle kansen op. Speel op winst van uw favoriete landenteam of speler. Hoe veel doelpunten worden er gemaakt en wat is de stand bij rust? Het is zo gek niet te verzinnen of de bookmakers hebben er wel een straffe quotering voor over. Wilt u ook wedden op voetbal, de meest populaire sport bij sportwedders. Op Voetbalwedden kunt u de betrouwbaarste en veilige bookmakers vergelijken met elkaar om zo de beste deals te kunnen maken. Wilt u ook eens meespelen? Kijk dan op de bookmakerspagina en maak vandaag al een deal met de wedkantoren.

Datum en tijdstip Italië – Zwitserland

De WK kwalificatie wedstrijd tussen Italië en Zwitserland wordt vrijdag 12 november om 20:45 uur gespeeld. Het Olimpico Stadion te Rome is het decor van deze strijd om de eerste plaats in de poule. Heeft u uw voorspellingen al op scherp staan? Laat het de Belgische wedkantoren vandaag nog weten en speel mee voor hoge pre-odds.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.