• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De Rode Duivels bekampen deze donderdag Estland. Op verplaatsing hopen de troepen van bondscoach Roberto Martinez weeral drie punten bij te schrijven in de jacht op een ticket voor het WK Qatar 2022. Geraken de Belgen voorbij het voetbalelftal uit Estland? Voorspel de uitkomst van Estland – België en scoor de betere bookmakersdeals via Voetbalwedden

Statistieken Estland – België

De statistieken van Estland – België spreken in het voordeel van onze Rode Duivels. In de voorgaande editie waren de Belgen vaak een pak sterker dan hun collega’s uit de Baltische staat. In de voorbije zes confrontaties was België vijfmaal de primus, maar moest het ook een keer toestaan dat Estland won!

De overwinning van Estland kwam tot stand in de WK kwalificatiereeks voor het WK van 2010. In 2009 werd het 2-0 tijdens de thuismatch in Tallinn. België speelde daarna nog tweemaal tegen het bescheiden voetballand. Beide keren werd er gewonnen. In 2016 zelfs met grote cijfers: 8-1 en in een 2017 wisten de Rode Duivels op verplaatsing ook de punten veilig te stellen door met 0-2 te winnen. Ook dat betroffen WK kwalificatiematches waarin wij Belgen nog best regelmatig Estland treffen in de voorbije jaren.

Odds Estland – België

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds in het 1×2 spelsysteem reeds vastgesteld. Er kan weer een pak euro’s verdiend worden met een winnende weddenschap! Een overwinning van de Rode Duivels in het WK kwalificatieduel Estland – België levert u een maximale bonus van x1,03 keer uw inleg op. Winst voor de thuisploeg is een pak meer waard: x45,00 is hierbij de maximale pre-match odd.

Ook een gelijkspel, wat nimmer voorkwam tussen beide landen, vult de zakken ferm. U scoort dan een maximale winstbonus van x11,25 keer het ingezette speelbedrag.

Speltypen

Naast het reguliere 1×2 wedden is ook wedden via de correcte score interessant. Zeker bij dit soort matches, waarbij één team de absolute topfavoriet is. U scoort dan in andere speltypen vaak hogere odds. De correcte score combinatie levert u bij een 0-1, 0-2 of 0-3 zege voor de Rode Duivels al het dubbele van uw inleg op: x2,13 is de maximale pre-odd bij deze weddenschap.

De online bookmakers betalen een maximum van x2,56 keer uw wedbedrag uit als u inzet via de correcte score combinatie op een 0-4, 0-5 of 0-6 overwinning voor de Belgen.

Voetbalwedden Rode Duivels

De Rode Duivels zijn een makkelijke prooi voor winnende weddenschap. België wint een groot percentage van haar interlands en dus kan u stellen dat u een bijna zekere winst pakt als u speelt op onze jongens. Voetbalwedden selecteert bij elke match de fermste odds en deals, zodat u altijd maar tijdig heeft in te zetten om kans te maken op straffe bonussen!

Datum en tijdstip Estland – België

Voor het plaatsen van een weddenschap op Estland – België volgens de pre-odds dient u voor aanvang van de match uw voorspelling gedropt te hebben. De match in Estland vangt aan om 20:45  uur. Speelt u mee via de pre-odds? Dan dient de voorspelling vóór de aftrap bij de bookies binnen te zijn. Live gokken kan tijdens de match en kan ook via Voetbalwedden geschieden. Bent u straks de primus bij Estland – België?

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.