• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Aan straffe matches geen gebrek in deze dagen. Zowel internationaal als nationaal vinden er dagelijks een pak matches op hoog niveau plaatst. Deze zondag is het de beurt aan de Jupiler Pro League als Club Brugge en RSC Anderlecht de degens kruisen in het competitiematch. Wie wint deze topmatch uit de achtste speelronde? Zet nu in via Voetbalwedden en verdien geld aan Belgisch topvoetbal!

Statistieken

Bij herbekijken allereerst de Head 2 Head data van deze match. Opvallend is dat RSCA zes matches niet won van Club Brugge. We tellen dan de thuismatches en de ontmoetingen op verplaatsing bij elkaar op en zien dat RSCA op 6 mei 2018 voor het laatst zegevierde. In de competitiematch op Jan Breydel werd Anderlecht de primus na een 1-2 uitslag. Daarna enkele nederlagen en één draw: Op 24 februari 2019 werd het in Brussel 2-2.

Thuisclub Brugge is het ganse seizoen qua vorm al aan de ‘wiggel – waggel’. Het miste haar seizoenstart door met 0-1 onderuit te gaan bij Royal Antwerp. Ook de tweede match ging verloren: 0-1 verlies op Charleroi. Vervolgens sloeg Club hard terug door op verplaatsing bij KAS Eupen de gastheren op een pandoering te trakteren: 0-4.

Het lek bleek echter nog niet boven, want thuis tegen Beerschot bleef Brugge terug met lege handen achter: 0-1. Daarna volgde er een reeks waarin Club Brugge eindelijk liet titelkandidaat te zijn en nam het achtereenvolgens de maat van KRC Genk (1-2), Waasland Beveren (4-1), SV Zulte Waregem (0-6) en stadsgenoot Cercle Brugge (2-1). Hierdoor kunnen de Brugge-fans eindelijk weer een beetje fier zijn op hun club.

Odds

De pre-match quoteringen staan bij de Belgische wedkantoren dan ook ruim in het voordeel van de kustploeg. Als Club haar vijfde match op rij wint, dan keren de bookies x1,59 keer uw inleg uit. Gaan beide equipes de punten delen? Dan ontvangen spelers die een draw invulden op het wedstrookje gemiddeld x3,85 keer hun inleg uitbetaald.

Het meeste geld kan worden bijgeschreven als RSC Anderlecht op verplaatsing wint van Brugge. Een zege op Jan Breydel is goed voor x5,85 het ingelegde geldbedrag en is daarmee de hoogste pre-match odd in het 1×2 spelsysteem.

Speltypen

Kiest u in deze geval liever voor een ander speltype of zodoende de odds te verhogen? Kijk dan eens naar de optie: resultaat en beide teams scoren. Bij deze topmatch tussen Club Brugge en Anderlecht komen die quoteringen namelijk een pak hoger uit. Denkt u dat Brugge wint en dat beide teams scoren? Dan bedraagt de uitkering gemiddeld x3,10 keer uw inleg. De bookies betalen op deze moment x2,94 keer uw speelbedrag uit als Club Brugge wint en de nul houdt.

Gaat u voor een gelijkspel waarbij beide teams tot scoren komen? Dan liggen de gemiddelde pre-match odds op x4,70. De kans dat het een gelijkspel wordt en dat niet beide teams scoren is natuurlijk klein, omdat dan alleen een score van 0-0 geld oplevert. Bijgevolg liggen de quoteringen hiervoor zeer hoog: x13,75 keer uw inleg is zeker en vast een straffe odd te noemen!

Een andere optie is natuurlijk winst voor RSCA en beide teams scoren. De odds bij de online bookmakers staan hierbij op x9,20. De odds voor RSCA wint en niet beide teams scoren komt op deze moment op ongeveer dezelfde uitkering uit: x9,75.

Voetbalwedden

Gaat u beginnen met voetbal wedden of bent u juist al heel ervaren? Wij hebben voor elk type speler de meest gunstige wedopties uitgezocht. Check als starter onze hulppagina of ga als vaste speler naar onze sectie top bookmakers om uw beste deal te scoren! Alleen door mee te spelen maakt u kans op de straffe uitkeringen die de bookies gaan doen na deze topmatch.

Datum en tijdstip

De Jupiler Pro League match Club Brugge – RSC Anderlecht staat gepland voor zondag 4 oktober en vangt reeds om 13:30 uur aan. Plaats van handeling is het legendarische Jan Breydel stadion. Gaan deze twee Belgische topploegen weeral een historisch pot op de mat leggen of willen we deze Belgische klassieker zo snel mogelijk vergeten? Maak de match onvergetelijk door de correcte voorspelling aan ons door te geven en wordt de ultieme primus van deze competitietopper in Brugge!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.