• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag keren bookmakers straffe odds uit voor de klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge. De match wordt ’s middags in het Lotto Park Stadion te Brussel gespeeld. Bent u er zondagmiddag bij als de bookmakers straffe odds uitkeren voor deze Pro League match? Speel mee via Voetbalwedden.be en scoor ferme beloningen in de pre-fase of met een correcte voorspelling via live betting. Welke ploeg wint de klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge?

Statistieken RSC Anderlecht – Club Brugge

RSC Anderlecht en Club Brugge de week beide anders gestart. RSCA speelt niet meer Europees voetbal terwijl Club Brugge juist een loodzware match op verplaatsing bij RB Leipzig had staan in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Bruggenaren zegevierden ginds knap met 1-2 van de Duitse ploeg.

In de Pro League speelden beide teams voorbije weekeinde een gelijkspel. Anderlecht had een match op verplaatsing bij KV Oostende en dat duel werd met 2-2 gelijk. Club Brugge speelde op Jan Breydel tegen OH Leuven, maar kwamen niet verder dan een gelijkspel 1-1. De ploeg van coach Philippe Clement staat wel eerste in de Jupiler Pro league. Anderlecht vinden we terug op een zesde plek.

Odds RSC Anderlecht – Club Brugge

Spelen in de pre-fase kan al hele hoge bonussen opleveren bij de online bookmakers. In het 1×2 spelsysteem wordt de hoogste odd van de klassieker uitgekeerd als Anderlecht en Club de punten delen in het Lotto Park Stadion. U kunt bij een juiste voorspelling op een gelijkspel x6.50 keer uw speelbedrag terugverdienen.

Een zege van RSC Anderlecht levert u al snel x2.65 keer de inleg op. Denkt u dat Club zondagmiddag wint in Brussel? Dan kunt u x2.39 keer uw speelbedrag terugverdienen als uw voorspelling uitkomt.

Speltypen

Diverse speltypen maken het meespelen via Voetbalwedden nog leuker. U zit op het puntje van uw zetel als uw favoriet dreigt te winnen of zelfs te verliezen. Denkt u ook te weten hoeveel goals er gemaakt gaan worden? Speel dan eens mee met de Juiste Score Combinatie. In dit speltype voorspel je met hoeveel goals Anderlecht of Club Brugge wint. Denkt u dat RSCA met 1-0, 2-0 of 3-0 wint? Dan scoort u x5.00 keer uw speelbedrag als uw voorspelling uitkomt. Die beloning kan nog eens wat oplopen als het 4-0, 5-0 of 6-0 wordt voor Paars-wit. Er staat u dan een bonus van x60.00 keer uw inleg te wachten. Wordt het 0-4, 0-5 of 0-6 voor Club dan keren de bookies met x45.00 keer uw speelbedrag nog een straffe quotering uit.

Nog meer ferme bonussen kunt u rapen bij het speltype Halftime/Fulltime. Staat RSCA met rust voor op Club en weet Paars-wit ook de match te winnen? Dan keren de bookmakers gemiddeld x4.30 keer uw inleg uit. Staat Club voor de thee voor, maar zegeviert Anderlecht? Dan wordt uw speelbedrag zelfs x30.00 keer meer waard.

Veel online bookmakers pakken nog eens extra flink uit in matches als de klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge. Er zijn diverse slimme combi(deals) te maken die uw winkansen verhogen. Houd daarom uw favoriete bookmaker goed in de gaten en speel mee waar en wanneer u maar wilt.

Voetbalwedden

Bij de bookmakers op Voetbalwedden kunt u nu al volop inzetten op de klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge. Er lopen al diverse acties waar ook u aan mee kunt doen. Voetbal wedden maakt de klassieker zoveel spannender en doordat de bookmakers bij Voetbalwedden betrouwbaar zijn, kunt u erop rekenen dat u uw beloning krijgt als uw voorspelling de juiste blijkt te zijn. Wacht dan ook geen seconde langer meer en vul uw voorspelling in op het wedstrijdformulier van de Belgische wedkantoren.

Datum en tijdstip RSC Anderlecht – Club Brugge

De Belgische klassieker wordt zondag 3 oktober gespeeld in het Lotto Park Stadion. De start van de match wordt om 13:30 uur gegeven en ruim negentig minuten speeltijd later zou bekend zijn of u in de prijzen valt. Wilt u een poging gaan doen? Bereid u dan optimaal voor via Voetbalwedden en scoor de hoogste odds als uw voorspelling(en) uitkomen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.