Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Circus begon ooit als een casino, maar inmiddels weten ook sportwedders Circus massaal te vinden. Deze bookmaker is vooral populair vanwege de laagdrempeligheid. Op het platform staat volop informatie voor beginnende wedders. Zo krijgt u via korte video’s uitleg over 1×2 weddenschappen, quoteringen enzovoort. Bent u het stadium van beginner al lang voorbij? In dat geval hoeft u Circus echt niet over te slaan. Het gebruiksvriendelijke platform, het grote aanbod en de uitgebreide statistieken nodigen namelijk uit tot een weddenschap.

Circus gaat vooral voor plezier in voetbalwedden

Soms een naam behoorlijk veelzeggend. Dat geldt ook absoluut voor Circus. Want met deze naam laat de bookmaker zien dat het platform één grote piste is waar allemaal vermaak te vinden is. En dat vermaak komt natuurlijk in de vorm van sportweddenschappen.

Bookmaker Circus legt duidelijk de nadruk op het plezier dat online wedden met zich meebrengt. Zelfs in het logo komt dat terug. Want wie goed kijkt, ziet dat de letter Ci een vrolijke lach vormen. Dit is de lach van het circus, of misschien zelfs die lach die bookmaker Circus op uw gezicht tovert als u een weddenschap wint. Maar hoeveel nadruk de bookmaker ook legt op het plezier van sportweddenschappen, uiteindelijk wilt u vooral een platform waar u veilig en legaal kunt gokken. Dat kan bij Circus. Sinds 2013 beschikt het bedrijf namelijk over een FA+ vergunning van de Belgische kansspelcommissie. Dit geeft de bookmaker het recht om de meest uiteenlopende sport- en voetbalweddenschappen aan te bieden.

Plezier en veel winst maken gaan bij Circus niet samen

Het zegt wel wat als een bookmaker de nadruk legt op het plezier van voetbalwedden. Hiermee verraadt Circus namelijk dat het zich richt op de recreatieve gokker en niet zozeer op voetbalwedders die voor de hoogst mogelijke winst gaan. Dat blijkt ook wel als u de quoteringen vergelijkt met die van andere bookmakers. Of u nu gaat wedden op de Premier League, de Bundesliga of de Primera División, bijna altijd wordt Circus afgetroefd door een paar concurrenten.

Bookmaker Circus komt bij de meeste voetbalweddenschappen niet boven het gemiddelde uit. Toch kunt u geluk hebben als u een weddenschap zoekt. Kijk maar eens naar de wedstrijd tussen Sheffield en Manchester United uit seizoen 2019/2020 van de Premier League. Bij een overwinning voor Sheffield zet Circus de quotering op 3.77. Concurrent Ladbrokes zit daar net boven met 3.80. Maar gaat u voor een gelijkspel of een overwinning voor Manchester United, dan doet Circus het beter. De bookmaker zet de quoteringen op 3.41 (x) en 2.08 (2), terwijl Ladbrokes blijft steken op 3.30 (x) en 2.05 (2). Het lijkt misschien alsof Circus hiermee een prima deal biedt, maar nog steeds zijn er veel bookmakers waarbij deze wedstrijd winstgevender is. Gelukkig zijn er altijd nog de Boosted Odds en Super Odds waarmee u de winst kunt verhogen.

De Boosted Odds en Super Odds maken iets goed

Bij Circus weten ze natuurlijk ook dat winst maken een belangrijke stimulans is om te gaan wedden op voetbal. Hoewel de bookmaker het niet van hoge quoteringen moet hebben, kunt u het winstbedrag toch opkrikken door te kiezen voor Boosted Odds of Super Odds. Het nadeel is natuurlijk dat u bij deze categorie weddenschappen geen vrije keuze heeft. De bookmaker bepaalt namelijk welke wedstrijden en wedopties in aanmerking komen voor verhoogde quoteringen. Meestal zijn er ook maar een paar weddenschappen om uit te kiezen. U moet dus veel geluk hebben als u de perfecte voetbalweddenschap met verhoogde quoteringen wilt vinden.

Pre-match en live wedden op voetbal

Vind u het geen probleem dat Circus de concurrentiestrijd qua quoteringen vaak verliest? Verdiep u dan maar in het ruime aanbod van deze bookmaker. Voor de voetbalfan valt er elke dag veel te kiezen. En dan hebben we het niet alleen over de competitiewedstrijden uit bijvoorbeeld Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk. Want misschien vindt u het veel interessanter om te wedden op de voetbalcompetitie van Albanië, Bolivia of Saoedi-Arabië. Bij Circus kan het allemaal.

Vooral bij de grotere voetbalcompetities en -toernooien zijn er veel soorten weddenschappen om uit te kiezen. Alle bekende wedopties zijn aanwezig, van 1×2 weddenschappen en hoger/lager weddenschappen tot de Asian Handicap of even/oneven weddenschap. Wilt u geen uren of dagen moeten wachten voordat u weet of uw voorspelling uitkomt? Ga dan voor een live weddenschap. In de afgelopen jaren heeft Circus het live voetbalwedden steeds verder verbeterd. Er is meer aanbod bijgekomen en via de live kalender krijgt u tegenwoordig een duidelijk overzicht van wedstrijden die bezig zijn of in de aankomende uren gaan beginnen. Bovendien zijn er allerlei actuele statistieken waar u op terug kunt vallen. De statistieken die Circus laat zien, zijn ook een stuk uitgebreider dan die van veel andere bookmakers. Dat helpt enorm wanneer u zich gaat voorbereiden op een weddenschap. Dreigt u de weddenschap toch te verliezen, dan kan het zomaar zijn dat Circus een ontsnappingsmogelijkheid biedt door middel van de cash-out optie. Het is wel duidelijk: Circus begrijpt hoe belangrijk live wedden is en wat daar allemaal bij komt kijken.

Stel uw eigen dreamteam samen met een FantasyBet

U heeft verstand van voetbal. Met uw voetbalkennis lukt het ongetwijfeld om de nodige weddenschappen te winnen. Maar bent u ook beter dan al die andere voetbalkenners die op het platform van de bookmaker rondlopen? Circus biedt de mogelijkheid om uw krachten te meten met andere wedders. Bij de FantasyBet neemt u namelijk de rol aan van coach en krijgt u de kans om uw eigen dreamteam samen te stellen. Misschien gelooft u in het scoringsvermogen van Romelu Lukaku of Neymar. Deze spelers wilt u dan graag in de spits hebben. Voor het middenveld kan Frenkie de Jong zomaar een goede keuze zijn. En natuurlijk moet u voor uw elftal nog op zoek naar de perfecte doelman.

Bij de FantasyBet van Circus moet uw plaats in het klassement zien te veroveren. De bookmaker stelt de ranglijst samen op basis van de prestaties van uw elftal. De beste coaches worden bovendien beloond. Met de FantasyBet heeft Circus een interessant extraatje ontwikkeld voor voetbalfans. Hiermee scoort de bookmaker absoluut punten!

Een toegankelijke bookmaker met een gebruiksvriendelijk platform

Bookmaker Circus heeft een duidelijk doelgroep voor ogen: sportliefhebbers die in hun vrije tijd graag een gokje wagen. Voor recreatieve gokkers is een gebruiksvriendelijk platform vaak belangrijker dan hoge quoteringen. Niet zo gek dus dat Circus veel tijd heeft geïnvesteerd in het ontwikkelen van een overzichtelijke website én mobiele app.

Als u het gokplatform van deze bookmaker bekijkt, valt meteen op hoe overzichtelijk het is. Er is alleen informatie te zien die écht nuttig is voor het wedden. Geen afleidende banners en reclames, maar een simpele en overzichtelijke website die gewoon zijn werk doet. Pagina’s als ‘pre-match’, ‘live’ en ‘in de kijker’ (waar de interessantste wedstrijden van dat moment op staan) zorgen er bovendien voor dat u snel op de juiste plek terecht. En natuurlijk is alle informatie in uw eigen taal. Want dankzij een licentie voor de Belgische gokmarkt heeft Circus het recht om een Vlaamstalige website aan te bieden. Het gebruiksvriendelijke gokplatform heeft sinds een aantal jaar ook een mobiele versie. De My Circus App is er voor iOS en Android. Voetbalwedders met een Androidtoestel moeten wel even naar het platform van de bookmaker voor de downloadinstructies. iOS-gebruikers kunnen gewoon terecht in de App Store. Heeft u de app gedownload, vergeet dan niet om de notificaties in te stellen. Via deze weg houdt Circus u op de hoogte van alle belangrijkste doelpunten en uitslagen.

Veel betaalmethodes om uit te kiezen

Het maakt niet uit of u graag wedt via uw laptop of dat u liever uw mobiel erbij pakt. Via beide wegen kunt namelijk geld in uw account storten. Circus accepteert diverse betaalmethodes, waaronder Bancontact, HiPay, Paysafecard, Skrill en Moneyclic. Keuzemogelijkheden genoeg dus. Het geld dat u stort, staat vrijwel direct in uw account. Wanneer u een uitbetaling aanvraagt, moet u wel even wachten voordat het bedrag op uw rekening staat. Toch duurt het verwerken van de uitbetaling niet langer dan bij andere bookmakers. Meestal heeft u het geld binnen drie werkdagen wel binnen.

Een klantendienst zonder live chat en telefonische hulp

De naam Circus wekt natuurlijk het beeld op van een chaotische circuspiste waar van alles gebeurt. Dat er van alles gebeurt op het gokplatform, dat klopt inderdaad. Maar van chaos is geen enkele sprake. Deze bookmaker heeft de meeste zaken prima voor elkaar, al zijn er zeker een aantal verbeterpunten. Vooral de klantendienst kan qua bereikbaarheid nog wat verbeteren. Zo is er geen live chat op de website te vinden en ook een telefoonnummer is afwezig. U bent echte aangewezen op het contactformulier van Circus. Het voordeel is wel dat de bookmaker actief aan de slag gaat met de berichten die via het contactformulier binnenkomen. Er is een gemiddelde reactietijd van 15 minuten, en bovendien houdt de klantendienst de berichtenbox elke dag tussen 8.00 uur ’s ochtends en 3.00 uur ’s nachts in de gaten. In de tussentijd kunt u altijd nog terugvallen op de FAQ-pagina.

Is Circus dé bookmaker voor u? Zorg dan dat u regelmatig een voetbalweddenschap plaatst. U loyaliteit wordt namelijk beloond in de Circus VIP Club. Dit maakt het wedden op voetbal nóg leuker! 

Details

Algemene informatie
Websitewww.circus.be
Mobiele app iOS / Android
LicentieKansspelcommissie
Storten en opnemen
Bancontact
CreditCard Visa
CreditCard MasterCard
Bankoverschrijving
HiPay
OpnemenBinnen 3 dagen
Klantenservice

Veel gestelde vragen

Heeft Circus.be ook een cash-out optie?

Bij Circus.be kan je weddenschappen plaatsen en vervolgens gebruik maken van de handige cash-out optie. Via de cash-out optie kan je een weddenschap en je inzet op ieder moment terugbetaald krijgen. Ben je op een begeven moment dus bang voor verlies bij een voorspelling? De cash-out optie van Circus.be biedt redding!

Circus.be heeft een populair extraatje voor spelers, genaamd FantasyBet. Met FantasyBet kruip jij als speler in de rol van topcoach en komt al jouw voetbalkennis samen. Je stelt je eigen topteam samen en speelt vervolgens tegen andere spelers. Presteer jij goed als coach? Dan betekend dit bij de bookmaker extra winst!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.