Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De laatste jaren zijn er heel wat bookmakers bij gekomen. Gaat u liever voor een gokbedrijf dat barst van de ervaring? Misschien is Ladbrokes dan wel dé bookmaker voor u. Het verhaal van Ladbrokes begint in 1886, als de Britten Schwind en Pennington zich in de wereld van de racepaarden storten. In eerste instantie gaat het om het (ver)kopen van paarden, maar dat verandert zodra zij een samenwerking aangaan met Arthur Bendir. Het drietal begint een kantoor in sportweddenschappen en daarmee is Ladbrokes echt van start. Wedden bij Ladbrokes betekent dat u wedt bij een bookmaker met ruim een eeuw ervaring. Die ervaring is vooral opgedaan op Engelse bodem. Maar langzamerhand verovert Ladbrokes ook de Belgische gokwereld. Sinds de bookmaker een licentie heeft van de Belgische kansspelcommissie, is de Vlaamstalige website Ladbrokes.be in de lucht. En daar kunt u volledig legaal wedden op Belgisch voetbal en meer.

Wedden op voetbalcompetities uit de hele wereld

Als u het wedaanbod van Ladbrokes bekijkt, ziet u meteen dat dit een bookmaker is met Britse roots. Er is volop aandacht voor sporten die populair zijn in het Verenigd Koninkrijk, zoals windhondenrennen, cricket en Gaelic football. Daarnaast is er ook heel wat voetbal om op te wedden. De bookmaker volgt een kleine dertig voetbalcompetities van over de hele wereld. Alle grote competities zijn aanwezig, net als bijvoorbeeld de Japanse J-League en Australische A-League. Ladbrokes heeft een prima aanbod, al zijn er absoluut bookmakers te vinden die meer voetbalcompetities en -weddenschappen aanbieden.

Extra veel aandacht voor Belgisch voetbal met Pro League Champions

Zodra u in het sportsbook van Ladbrokes terechtkomt, merkt u direct dat deze bookmaker volop aandacht heeft voor Belgisch voetbal. Bovenin de website loopt zelfs een balk waarop steeds de spannendste matches uit de Jupiler Pro League worden aangekondigd. Het is wel duidelijk: als u van Belgisch voetbal houdt, zit u bij Ladbrokes goed.

De Pro League is een belangrijke competitie voor bookmaker Ladbrokes. Zo belangrijk zelfs dat er een apart spel omheen is gebouwd, Pro League Champions genaamd. Met deze eigen competitie daagt Ladbrokes u uit om kampioen van de Jupiler Pro League te worden. Het is niet nodig om hiervoor uw voetbalkwaliteiten aan te spreken, maar wel uw kwaliteiten als wedder. Elke speelronde van de Pro League selecteert Ladbrokes één wedstrijd. Het is aan u om te voorspellen wie er wint én wat de correcte eindstand is. Op deze manier bouwt u elke week meer punten op, als uw voorspelling tenminste uitkomt. Lukt het u om bovenaan het klassement te eindigen en zo kampioen te worden van de Pro League? Met een hoge positie laat u in ieder geval zien dat u alle kwaliteiten in huis heeft van een succesvolle voetbalwedder.

Ladbrokes garandeert de beste quoteringen voor de Pro League

U let werkelijk overal op als u op zoek gaat naar een bookmaker. Toch trekt een online bookmaker pas echt uw aandacht als de quoteringen goed zijn. Waarom zou u geld willen mislopen, simpelweg omdat het wedkantoor de quoteringen laag houdt om zo de eigen winst te verhogen? Gelukkig is Ladbrokes een prima keuze voor iedereen die een bookmaker met prima quoteringen zoekt. De bookmaker kan bij veel competities de concurrentie goed aan. Ladbrokes zit nooit helemaal aan de bovenkant van de markt, maar het gokbedrijf duikt ook zelden onder het gemiddelde. Voor de meeste voetbalwedders is dat al genoeg. Bovendien kunt u de winst verhogen door u te richten op de pagina met de veelzeggende titel ‘Oh my odds!’. Hierop zet de bookmaker alle gecombineerde weddenschappen die u extra veel winst opleveren. Het is zeker de moeite waard om die pagina goed in de gaten te houden.

Met Ladbrokes.be zet deze bookmaker natuurlijk vol in op de Belgische gokmarkt. Dat merkt u niet alleen aan de extra aandacht voor het Belgische voetbal of aan de Vlaamstalige website. Want liefhebbers van de Jupiler Pro League hebben de garantie dat Ladbrokes voor deze competitie betere quoteringen biedt dan de concurrentie. Tenminste, als u Betfirst, Bwin, Napoleon, Unibet en Bingoal beschouwt als de enige concurrenten. Ziet u bij deze bookmakers een voetbalweddenschap die hogere quoteringen oplevert, dan kunt u gewoon contact opnemen met de Ladbrokes klantenservice. Zij zorgen er dan voor dat de quoteringen op de eigen website worden aangepast. Voordat u aan de bel trekt, moet u wel even de voorwaarden goed nalezen. Zo weet u zeker dat u in uw recht staat om de quoteringen te laten verhogen.

Een professionele klantendienst met prima bereikbaarheid

U kunt niet alleen contact opnemen als u ergens anders betere quoteringen ziet. De Ladbrokes klantendienst zit namelijk ook klaar voor andere vragen en technische problemen. Met de klantvriendelijkheid en professionaliteit zit het wel goed, net als met de bereikbaarheid. De helpdesk van Ladbrokes is te contacteren via e-mail (help@ladbrokes.be) en het gratis telefoonnummer 0800 – 49659. En natuurlijk mag de live chat op dit gokplatform niet ontbreken. Doordat u wedt bij de Belgische tak van Ladbrokes, komt u gewoon terecht bij Vlaamstalige medewerkers. Dit maakt het net wat makkelijker om uw gokvragen en -problemen voor te leggen. Eén klein minpunt: wie graag in de nachtelijke uren een weddenschap plaatst, moet soms wat geduld hebben. Een 24-uurs service ontbreekt; de Ladbrokes klantendienst is dagelijks geopend tussen 8.00 uur en 23.00 uur.

Live wedden op voetbal: Ladbrokes heeft voor- en nadelen

De grote aandacht voor het Belgische voetbal en de goede bereikbaarheid van de helpdesk zorgen er misschien wel voor dat u graag bij Ladbrokes wedt. Als voetbalfan kunt u op drie manieren op uw favoriete sport wedden. Er zijn volop pre-match weddenschappen om uit te kiezen, u kunt gaan voor virtueel voetbal natuurlijk is er de mogelijkheid om live te wedden op voetbal.

Ladbrokes is niet de beste bookmaker voor een live weddenschap. Zo blijft het aanbod vaak wat achter bij andere grote wedkantoren, vooral als het gaat om andere sporten dan voetbal. Daarnaast is het jammer dat u maar moeilijk kunt zien welke quoteringen zojuist zijn aangepast. De cijfers verspringen wel, maar u moet er echt bovenop zitten om te zien wat er gebeurt. Veel andere bookmakers werken met groene en rode pijltjes om duidelijk te laten zien of de quoteringen naar boven of juist naar beneden gaan. Ladbrokes doet dit helaas niet waardoor het soms lastig te zien is welke koers de bookmaker volgt. En dat is toch essentieel voor een live weddenschap. Gelukkig zijn er ook positieve punten te noemen. De multiview-optie is bijvoorbeeld erg handig. Hiermee kunt u tot zes wedstrijden tegelijkertijd op uw scherm volgen. Tenminste, als het gaan om de stand en de quoteringen van de verschillende wedopties. Wilt u zich meer in de wedstrijd verdiepen, dan helpt de multiview-optie u niet. Het loont zich ook echt om u bij Ladbrokes wat meer te focussen op één enkele wedstrijd. De bookmaker laat via de grafische weergave en vaak zeer gedetailleerde statistieken precies zien hoe de wedstrijd ervoor staat.

Hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is de website?

Om successen te behalen als voetbalwedder, heeft u veel informatie nodig. Maar wie voor het eerst op het platform van Ladbrokes komt, merkt meteen dat een bookmaker ook té veel informatie kan geven. Het sportsbook is van boven tot beneden gevuld met allerlei sportwedstrijden en -weddenschappen. U ziet alleen hoeveel een 1×2 weddenschap oplevert, maar ook wat de quoteringen zijn van een hoger/lager weddenschap en Both Teams to Score. Dat is toch wat ongebruikelijk in de online gokwereld. Er is absoluut een reden waarom de meeste bookmakers ervoor kiezen om alleen de waarde van een 1×2 weddenschap te laten zien. Dat is namelijk een stuk overzichtelijker dan wat Ladbrokes doet. Bij Ladbrokes wordt u echt overspoeld met informatie, ook al probeert de bookmaker wat orde aan te brengen door bijvoorbeeld de Champions League, Pro League, Serie A en La Liga in een aparte lijst te zetten.

Ondanks dat het platform bij de eerste kennismaking een drukke en onoverzichtelijke indruk achterlaat, verdient het zeker een tweede kans. Want als u uw weg eenmaal weet te vinden, merkt u dat de website verrassend gebruiksvriendelijk is. Via de zoekfunctie belandt u snel bij de juiste wedstrijd en het lijstje met uw persoonlijke favorieten is natuurlijk ook heel handig.

De rood-witte huisstijl van Ladbrokes zorgt er bovendien voor dat de bookmaker een heel herkenbaar platform heeft.

Eenvoudig registreren en geld storten

Is Ladbrokes een bookmaker die helemaal aan uw wensen voldoet? Creëer dan uw eigen spelersaccount zodat het wedden kan beginnen. Op de rood-witte website van Ladbrokes is er één knop die er duidelijk uitspringt: de zwarte registratieknop. Als u hierop klikt, verschijnt meteen de mogelijkheid om in drie korte stappen een account aan te maken. U kunt pas echt aan het wedden gaan als er geld in uw spelersaccount staat. Ladbrokes maakt het gelukkig heel makkelijk om uw saldo aan te vullen. Veel Belgische spelers maken gebruik van Bancontact. Daarnaast worden betalingen via bijvoorbeeld HiPay, PayPal, Skrill en Neteller geaccepteerd. Het geld staat direct in uw account zodat geen weddenschap hoeft te missen. Ook fijn: met een minimale storting van 5 euro is Ladbrokes heel toegankelijk. Zelfs met een klein gokbudget bent u gewoon welkom bij deze bookmaker!

Details

Algemene informatie
Websitewww.ladbrokes.be
Mobiele app iOS / Android
LicentieKansspelcommissie
Storten en opnemen
Bancontact
CreditCard Visa
CreditCard MasterCard
Bankoverschrijving
HiPay
OpnemenBinnen 3 dagen
Klantenservice

Veel gestelde vragen

Hoe maak ik gebruik van promoties bij Ladbrokes?

Ladbrokes.be staat bekend om zijn gulle promoties en lucratieve wed-acties. Dit kan zijn in de vorm van exclusieve verhoogde quoteringen via Boosted Odds of bijvoorbeeld een ver-drie-voudiging of zelfs vijf-voudiging bij een geplaatste weddenschap. Voornamelijk met wedden op voetbal zit je goed bij Ladbrokes. Op onze website vind je rechts bovenin de laatste actuele deals door op het cadeau’tje te klikken. Hier zal je zeer regelmatig interessante en exclusieve voetbalweddenschappen voor Ladbrokes.be aantreffen!

Ladbrokes is een gokbedrijf met een wereldwijde bekendheid en goede reputatie. Ladbrokes biedt via de Belgische website Ladbrokes.be weddenschappen aan voor de Belgische gokmarkt, welke zijn gereguleerd middels een licentie uitgegeven door de Kansspelcommissie in België.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.