• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Na een paar dagen rust vanwege de kerst herneemt de Pro League op zondag 26 en maandag 27 december. Maandagavond komt onder meer RSC Anderlecht in actie. De ploeg uit Brussel trekt naar Beerschot. Dit is de rode lantaarn in de Belgische Pro League. Elk punt is voor beide clubs van imminent belang. Er zal dus ferm gestreden worden. Voorspel Beerschot – RSC Anderlecht en win straffe bookmakerbonussen bij Voetbalwedden!

Statistieken Beerschot – RSC Anderlecht

In het voorbije seizoen zorgde Beerschot voor een daverende verrassing door met 2-1 te winnen van RSC Anderlecht. Daarna trok Beerschot tweemaal naar het Lotto Park, maar verloor twee keer met ruime cijfers: .2-0 en 4-2.

Anderlecht pakte in de eerste twintig speelronden van de lopende competitie al 35 punten en daarbij steken de negen punten die Beerschot bijeen sprokkelden schril af.

Ook de recente statistieken spreken in de voordeel van de bezoekers.  In de aanloop naar deze laatste 2021 wedstrijd voor beide Pro League ploegen verloor Beerschot met 0-2 van KV Oostende. RSC Anderlecht wist ook niet te winnen, maar de 2-2 op Jan Breydel bij Club Brugge was voor RSCA wel een echt winstpunt. Anderlecht is hierdoor bovendien al zeven matches ongeslagen, inclusief de bekerwinst op RFC Seraing.

Odds Beerschot – RSC Anderlecht

Kijkend naar de pre-match quoteringen zien we dat een driepunter van de thuisploeg zeer hoog staat ingeschaald. Een correcte weddenschap hierop bezorgt Belgische voetbalwedders een maximale bookmakers bonus die kan oplopen tot x4,90 het gekozen speelbedrag.

Denkt u dat topfavoriet RSC Anderlecht maandagavond aan het feest is in Beerschot? Zet dan in op een driepunter op verplaatsing voor RSCA. Heeft u gelijk? Dan betalen de online bookmakers u maximaal x1,67 het ingezette geldbedrag uit.

Verwacht u dat er bij deze eerste wedstrijd na kerst geen primus komt? Dan worden niet alleen de punten verdeeld, maar worden er ook ferme uitkering uitbetaald aan de winnende voetbalpunters. De maximale bonussen lopen dan op naar een hoogte die overeenkomt met de uitbetaling bij winst van de thuisploeg. Een gelijkspel komt bij de wedkantoren ook boven vier keer uw inleg uit met een maximum van x4,05!

Speltypen

Wilt u liever via een ander systeem uw geluk beproeven? Dan kunt is bij deze match kiezen voor de Dubbele Kans spelopties. Hierbij kiest u voor een combinatie voorspelling. Bijvoorbeeld: winst en gelijkspel voor Anderlecht. Of gelijkspel en winst Beerschot V.A. in deze thuismatch voor de hekkensluiter van dit moment. Zo spreidt u uw kansen en wordt de kans om te winnen hoger. De uitbetalingen bij dit speltype zijn logischerwijs wel wat lager dan in het reguliere 1×2 spelsysteem.

Voetbalwedden

Speel verantwoord, snel en veilig via enkele betrouwbare wedkantoren door te kiezen voor de aanbieders op Wedden op Sport.be! Meer informatie nodig? Bezoek dan onze kennisbank en vergroot uw winstkansen! Bent u straks één van de bookmaker winnaars van Beerschot V.A. – RSC Anderlecht? Wij hebben er alvast een pak goesting in!

Datum en tijdstip Beerschot – RSC Anderlecht

De Jupiler Pro League match Beerschot V.A. – RSC Anderlecht wordt op maandag 27 december gespeeld in het Olympisch Stadion te Antwerp. Beide equipes trappen om 21:00 uur af. Zet dus tijdig in als u een pre-wedstrijd fase weddenschap wilt plaatsen. Of log vanaf 21:00 uur in bij één de Belgische wedkantoren die u kunt terugvinden op Voetbalwedden.be en kies voor live gokken op Beerschot – Anderlecht!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.