Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag staat de Europa Conference League finale 2022-2023 op het programma. In de Fortuna Arena te Praag ontmoeten ACF Fiorentina en West Ham United elkaar. Welke ploeg wint volgens u en wordt winnaar van de tweede editie van dit Europese toernooi? Scoor straffe odds bij de Conference League finale ACF Fiorentina – West Ham United via Voetbalwedden!

Statistieken ACF Fiorentina – West Ham United

Het is de allereerste ontmoeting tussen ACF Fiorentina en West Ham United ooit. De eerste keer dat de teams elkander treffen is dan ook meteen in een finale van een Europees toernooi. De finalisten treffen elkaar op neutraal terrein. De Fortuna Arena te Praag is het decor van de Conference League finale 2022-2023!

Op weg naar de finale versloeg Fiorentina in de halve eindstrijd FC Basel, ervoor waren Lech Poznan, daarna Silvasspor en SC Braga al aan de zegekar geknoopt. West Ham United trof AEK Larnaca, KAA Gent en AZ Alkmaar werd telkens primus en staat daardoor nu tegenover de Italiaanse ploeg uit Florence.

Voorbije seizoen werd AS Roma de winnaar van de Conference League finale. Dat ging echter ten koste van het Nederlandse Feyenoord. De finale vond toen plaats in het Air Albania Stadion te Albanië.

Odds ACF Fiorentina West Ham United

De Belgische wedkantoren staan klaar voor elke voetbalgokkers die goesting heeft de finale te voorspellen. De strafste quoteringen zijn te vinden bij een gelijkspel. Als er na negentig minuten (+blessuretijd) nog geen winnaar aan te wijzen is, dan zullen de bookmakers tot 3.25 keer het speelbedrag uitkeren aan iedereen die op een gelijkspel heeft gewed in de pre-fase.

Bij een overwinning van West Ham United kunnen ook straffe bookmakersdeals gemaakt worden. Zo keren de bookmakers al tot 2.75 keer de inleg uit als The Hammers deze woensdag in Praag zegevieren.

Wordt Fiorentina de winnaar van het Conference League seizoen 2022-2023? Dan kunnen voetbalgokkers tot 2.85 keer de inleg scoren als zij deze uitslag correct wisten in te vullen bij dit wedkantoor.

Speltypen

Voor de ontknoping van de Conference League zijn al veel weddenschappen gedaan door voetbalgokkers via het 1×2 spelsysteem. Er zijn nog diverse speltypen om te toe te passen bij de finale van dit toernooi.

Ferme odds zijn ook te vinden bij speloptie: wie wint de beker. De quoteringen bij winst van Fiorentina staan bij dit speltype op 1.95 keer het wedbedrag. Mocht West Ham het de trofee in handen komen te staan, dan zijn de bookmakers odds niet hoger dan 1.86 keer het wedbedrag.

Bij speloptie: de manier van winnen, hebben de wedkantoren de pre-odds ook wat hoger opgeschroefd. Mocht de Italiaanse ploeg uit Florence de beker binnen reguliere speeltijd binnen tikken, dan kan er tot 2.52 keer het speelbedrag gescoord worden. Winst van West Ham United levert in dit speltype tot maximaal 11.00(!) keer het wedbedrag op.

Veel Belgische wedkantoren hebben specials of extra promoties lopen tijdens de finale van de Conference League. Bereid een weddenschap goed voor en neem eerst de voorwaarden van het door u gekozen bookmakerskantoor goed door. Live wedden op de finale van de Conference League kan zodra de match begint. De live betting odds zijn vaak iets lager dan de pre-odds, maar de winkansen zijn volgens de wedkantoren hoger.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden.be kan alleen gespeeld worden bij de betrouwbaarste wedkantoren van ons land. Bij een correcte voorspelling bent u er bij deze bookmakers altijd zeker van dat er wordt uitgekeerd. Ook het storten van het speelbedrag kan op een veilige manier. Dat maakt het voorspellen van wedstrijden als de finale van de Conference League een pak fermer.

Datum en tijdstip ACF Fiorentina – West Ham United

De eindstrijd van de UEFA Europe Conference League staat gepland op woensdag 7 juni. In de Fortuna Arena te Praag zal om exact 21:00 uur de bal gaan rollen. Na enkele uren zal de winnaar van de Conference League 2022-2023 bekend zijn. Speel bewust en veilig mee via de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.