• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing in IJsland. De Belgische voetballers beleven zeldzame tijden: er werd al twee matches op een rij niet gewonnen. Daarmee wordt getoond dat winnen niet zo evident is als we wellicht dachten en ook woensdag wacht de nationale ploeg een straffe pot. IJsland is geen tegenstrever die je zomaar even opzij zet. De online bookmakers hebben alle vertrouwen in België, maar zetten de odds iets hoger in dan tijdens de voorbije matches. Op welke uitslag speelt u bij IJsland – België? 

Statistieken

Normaal gezien zijn de huidige vorm statistieken steevast in het voordeel van de Belgen. Maar na een lange zegereeks is het nu even anders en blijkt winnen een ander paar mouwen te zijn. Tegen Ivoorkust werd het 1-1 en tegen Engeland werd zelfs verloren: 2-1. Het zat niet mee, maar dat hoort ook bij voetbal.

IJsland verkeert ook niet direct in een beste vorm. Voorbije zondag verloor het van Denemarken. In eigen huis kreeg het een pandoering: 0-3! Ook de twee Nations League matches daarvoor ging IJsland onderuit. In België werd het 5-1 en thuis tegen de Engelsen werd het 0-1 voor bezoekers.

Wellicht komt het omdat de IJslanders zich nog moeten plaatsen voor het Europees kampioenschap. Voorbije week nam IJsland de maat van Roemenië in de halve eindstrijd van de kwalificatie voor EURO2021. IJsland plaatste zich via het voorbije Nations League toernooi voor deze play-off cyclus en is dus nog in de race voor de eindronde.

Odds

De pre-match quoteringen zijn overduidelijk in het voordeel van onze Belgen. Als wij de hoofdvogel schieten, dan zijn niet alleen de Rode Duivels aan het feest. Ook spelers die via Voetbalwedden hebben ingezet op een Belgische zege kunnen vieren. De online wedkantoren keren al rap x1,25 keer uw inleg uit!

De bonussen lopen op naar nog straffere hoogten als het uitdraait op een draw. Delen beide landen de punten, dan wint u de volle pond: x5,35 keer het speelbedrag.

Gaat IJsland met de punten lopen? In dit geval wordt de hoogste quotering gehanteerd. Gemiddeld ontvangt u ruim tien keer uw inleg retour! Bij de online wedkantoren staat momenteel een pre-match odd van x10,75 voor een IJslandse zege op België.

Voetbalwedden

Gaat u Wedden op Voetbal? Kies dan voor de website met de beste deals. Scoor de hoogste odds bij voetbalwedden en win keiharde euro’s als uw voorspellingen uitkomen. Plaats uw weddenschap en speel mee! Wij hebben er alvast veel goesting in.

Datum en tijdstip

De UEFA Nations League match IJsland – België vangt aan op woensdag 14 oktober 2020 om 20:45 uur. Het betreft hier de Belgische tijd. Zet dus tijdig in om in de pre-match fase mee te spelen.

Kiest u bij IJsland – België voor live betting? Log dan in vlak voordat de match aanvangt en volg de verrichten van de voetballers op het veld van het Laugardalsvöllur stadion in Reykjavík. Plaats uw weddenschap op het juiste moment en wordt de absolute primus bij deze UEFA Nations League match!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.