• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

België vervolgt de WK Kwalificatie reeks in Tsjechië. Na de 3-1 zege op Wales trekken de Rode Duivels deze zaterdag naar Tsjechië. De Tsjechen worden in Poule E gezien als één van grootste concurrenten voor groepswinst. Kan België een straffe stoot uitdelen door op verplaatsing de maat te nemen van de Tsjechische voetbalploeg? Voorspel en win via Voetbalwedden

Statistieken

Er zijn tot noch toe niet heel veel matches geweest tegen Tsjechië. De H2H historie bevat vooral veel oefenmatches. In 1999 eindigde de vriendschappelijke ontmoeting tussen beide landen in een 0-1 zege voor Tsjechië. Amper twee jaar later werd het in Tsjechië 1-1.

In 2001 werden de enige serieuze confrontaties afgewerkt. In de WK kwalificatie play-offs voor het WK van 2002 won België tweemaal van de Tsjechische collega’s. Er werd in zowel België als op verplaatsing met 1-0 gewonnen.

Na deze triomfen speelden we nog een drietal oefenmatches tegen elkaar. De Tsjechen wonnen de eerste met 0-2, maar daarna waren de Belgen tweemaal aan het feest. In de eerste beurt werd het 3-1 en in een tweede, gespeeld in 2017, werd het 2-1. Fellaini kroonde zich tot matchwinner na een uitstekende assist van Dries Mertens.

België vervolgt WK kwalificatie deze zaterdag met het achtste treffen tussen beide voetballanden.

Odds

Bij de Belgische wedkantoren is België voor deze match terug favoriet. De pre-odds geven aan gemiddelde bonus van x1,60 keer uw inleg weer.

Speelt u op een andere uitslag? Dan zijn de winstkansen een pak lager, maar de winsten zelf in potentie vele malen hoger. Met name bij winst van Tsjechië kan er ferm gescoord worden als het gaat om bonusuitkeringen. De gemiddelde quotering bij een zege van het thuisland staat op x5,50.

Een gelijkspel zou voor beide landen puntverlies betekenen. Echter voor spelers die hierop gokten, is het dan kassa. Zij ontvangen gemiddeld x3,60 keer hun ingezette speelbedrag bij de bookmakers waar op voetbal gegokt kan worden!

Voetbalwedden

Scoort u ook met Voetbalwedden? Een winnende voorspelling op Tsjechië – België levert altijd mooie bonussen op. De ene weddenschap zorgt voor hogere uitkeringen, dan de andere. De winstkansen zijn echter altijd in verhouding met de potentiele uitkering. Kies de juiste optie en scoor bij deze tweede kwalificatiematch richting Qatar 2022. België vervolgt WK Kwalificatie in Tsjechië: doet u mee?

Datum en tijdstip

Tsjechië en België bekampen elkaar op zaterdag 28 maart in Praag. Het Sinobo Stadium vormt het decor voor de Groep E match. De bal begint te rollen om 20:45 uur. Op dat eigenste moment vervallen ook de pre-odds en start het live betting deel. Dit duurt voort tot aan het laatste fluitsignaal.

Plaats uw voorspellingen tijdig om de beste deals te scoren! Check de bookmakerpagina van Voetbalwedden om de actuele odds te bekijken en speel mee met Tsjechië – België!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.