Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag komt Club Brugge in actie in de achtste finale van de UEFA Champions League. De Bruggenaren treden op tegen Benfica op Jan Breydel. Scoor hoge bookmaker odds bij deze midweekse kraker in Brugge door je voorspellingen in te vullen op Club Brugge – Benfica via Voetbalwedden!

Statistieken Club Brugge – Benfica

Deze week treft Club Brugge een tegenstander waartegen de Bruggenaren nog niet eerder gespeeld hebben. Het Portugese Benfica komt naar Jan Breydel om tegen Blauw-zwart te strijden in de achtste finale van de UEFA Champions League. De return in Lissabon staat gepland op 7 maart.

In de groepsfase van de Champions League werden de Bruggenaren knap tweede. Alleen FC Porto passeerde de Bruggenaren in de poulefase. Bayern Leverkusen en Atlético Madrid warden pas derde en vierde in de poule.

Benfica wist de poulefase ook te overleven en werd zelfs eerste in de groep met Paris Saint Germain, Juventus en Maccabi Haifa. Dat maakt de Portugese ploeg ook bij dit duel favoriet voor de match tegen Club in Brugge.

Odds Club Brugge – Benfica

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds van dit duel ingedeeld bij een zege van de Brugse formatie. Mocht Blauw-zwart voor eigen publiek zegevieren van Benfica, dan wordt er tot maximaal 4.40 keer het speelbedrag uitgekeerd door de bookmakers.

Nog meer straffe odds kunt u maken op een gelijkspel. De wedkantoren op Voetbalwedden hebben de odds bij een gelijkspel opgeschroefd tot maximaal 3.75 keer het speelbedrag.

Een overwinning van Benfica is wat de meeste voetbalgokkers onder ons voorspellen en levert u als speler van Voetbalwedden tot maximaal 1.93 keer de inleg op. Check alle actuele odds in de pre-fase. Deze kunnen namelijk nog veranderen in de aanloop naar de match in Brugge.

Speltypen

De Belgische wedkantoren op Voetbalwedden zijn niet alleen betrouwbaar, zij hebben tal van mogelijkheden om te wedden op wedstrijden van Club Brugge. Vul uw voorspellingen eens in bij de correct score combinaties. De Belgische wedkantoren keren al tot 12.50 keer de inleg uit als de Bruggenaren met 1-0 winnen van Benfica.

Verwacht u dat de Portugese ploeg zegeviert en daarmee een goede basis boekt voor de return in Lissabon? De wedkantoren zijn bereid 8.00 keer de inleg uit te keren als Benfica met 0-1 wint. Mocht het 1-1 worden tussen Club en Benfica dan kunt u ook tot 7.00 keer het wedbedrag teugkrijgen van de bookies. Ontdek nog meer speltypen en straffe odds via de bookmakerspagina op Voetbalwedden.be. Ook als u wilt wedden via Live Betting kunt u terecht bij de Belgische wedkantoren.

Voetbalwedden

Club Brugge is als enige Belgische ploeg nog actief in de UEFA Champions League. Dat zorgt voor veel voetbalweddenschappen onder ons Belgen. De Belgische wedkantoren weten dat en maken het wedden op Club Brugge – Benfica extra ferm door de straffe pre-odds die zij indelen. Wilt u er van meeprofiteren? Ga dan naar de bookmakerspagina en vul uw voorspellingen in.

Datum en tijdstip Club Brugge – Benfica

De Champions League match Club Brugge – Benfica staat gepland op donderdag 15 februari. Het duel begint om 21:00 uur op Jan Breydel. Vergelijk de pre-odds zorgvuldig voordat u inzet op de heenmatch van Club tegen Benfica en wordt de primus via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.