Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Op Jan Breydel wordt deze zondag de klassieker Club Brugge – RSC Anderlecht gehouden. Het is de eerste klassieker van 2023 in de Belgische Pro League en de Belgische wedkantoren schalen de odds straf in. Gaan de Bruggenaren zegevieren voor eigen publiek of neemt RSCA de drie punten mee naar Brussel? Voor de strafste bookmaker odds bij de klassieker: Club Brugge – RSC Anderlecht zit u goed bij de wedkantoren op Voetbalwedden!

Statistieken Club Brugge – RSC Anderlecht

De allereerste wedstrijd tussen Club Brugge en RSC Anderlecht werd al in 1921 gespeeld. Sindsdien is de klassieker van België een begrip geworden in de voetballerij. De fans en voetballiefhebbers kijken uit naar de wedstrijden tussen de ploeg in Vlaanderen en Brussel. De grootste zege ooit op Jan Breydel voor Club Brugge dateert op 17 december. Blauw-zwart won toen met 5-0 in de Belgische competitie van RSCA. Ook Anderlecht wist de grootse uitzege ooit bij Club Brugge te boeken door met 0-5 te winnen. Die historische zege werd geboekt op 29 september 1963.

Op 22 mei 2022 werd de klassieker in Brugge voor de laatste maal gehouden. De teams waren op die dag aan elkander gewaagd. Het werd toen 1-1. Ook de twee ontmoetingen in 2021 werden een puntendeling op Jan Breydel. Op 4 oktober 2020 staat de laatste zege van Blauw-zwart genoteerd. Op die dag zegevierden de Bruggenaren met 3-0 van Paars-wit. RSCA kwam op 6 mei 2018 voor de laatste maal drie punten pakken op Jan Breydel door met 1-2 te zegevieren.

In de huidige competitie staat RSCA pas elfde op de tabel van de Belgische Pro league. Club Brugge is de nummer vier en heeft elf punten meer dan de ploeg uit Brussel.

Odds Club Brugge – RSC Anderlecht

De quoteringen voor de klassieker van deze zondag zijn ferm ingedeeld. De pre-odds in het 1×2 spelsysteem staan het hoogst ingeschaald bij een zege van RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren keren tot maximaal 3.75 keer de inleg uit als de Brusselse ploeg komt zegevieren op Jan Breydel.

Delen de aartsrivalen de punten in deze twintigste speelronde van de Jupiler Pro League? Dan kunt u straffe quoteringen scoren en gelijkspel die oplopen tot van 3.75 keer uw inleg.

Een overwinning van Club Brugge kan u ook nog het dubbele van de inleg opleveren. De Belgische bookmakers zijn bereid tot maximaal 2.03 keer de inleg te betalen als Blauw-zwart zegeviert voor eigen publiek.

Speltypen

De Belgische wedkantoren hebben niet alleen straffe odds in het 1×2 spelsysteem, maar ook bij de overige spelopties. Voorspel de correct score combinatie of voorspel de doelpuntmaker(s). In de correct score combinatie speloptie lopen de pre-odds op tot wel 100 keer uw inleg. Daarvoor moet Anderlecht wel met bizarre cijfers winnen van Club en die kans is natuurlijk heel klein. Mocht de ploeg uit Brussel al met 0-1, 0-2 of 0-3 zegevieren dan kunt u al tot maximaal 6.25 keer de inleg opstrijken. Zegevieren de Bruggenaren met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan kan u dat als voetbalwedder tot maximaal 3.75 keer de inleg opleveren.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is bij elke match een beleving, maar als er een klassieker of een derby op het programma wordt het nog spannender om een weddenschap te plaatsen nog wat groter. Velen hebben al een voorspelling gedaan bij de Belgische wedkantoren op de match van Club – RSCA, maar u bent nog niet te laat. U kunt nog totdat de klassieker begint inzetten in de pre-fase en kans maken op strafste pre-odds. Mocht de match toch begonnen zijn, dan kunt u via de bookmakers op Voetbalwedden ook live wedden op Club Brugge – Anderlecht.

Datum en tijdstip Club Brugge – RSC Anderlecht

In de Belgische Pro League wordt de klassieker Club Brugge – RSC Anderlecht op zondag 15 januari gespeeld. Op Jan Breydel begint het duel om 13:30 uur. Wilt u ook wedden op de Klassieker van België? Ga dan naar de bookmakerspagina van Voetbalwedden.be en vul uw voorspellingen in om kans te maken op straffe beloningen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.