• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze week worden in de Croky Cup de kwartfinales gehouden. Deze woensdag treffen KRC Genk en Royal Antwerp FC elkander in de Cegeka Arena te Genk. De teams strijden om een plaatsje in de halve finale van de beker van België. Heeft u een pak goesting in het voorspellen van de primus? Bezoek de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden en scoor hoge bookmaker odds bij de match KRC Genk – Royal Antwerp FC in kwartfinale beker van België.

Statistieken KRC Genk – Royal Antwerp FC

KRC Genk en Royal Antwerp hebben al twee speelronden achter de rug in de Belgische beker. Racing Genk versloeg in eigen huis RSC Anderlecht. De achtste finale werd met 1-0 gewonnen van de ploeg uit Brussel. Het was Joseph Paintsil die met zijn doelpunt de Genkies naar de kwartfinales schoot. Royal Antwerp versloeg Standard Luik in de achtste finale van het toernooi. In het Bosuil Stadion werd het 4-0 tegen de Rouches.

Voorbije weekeinde speelden beide teams de eerste match van dit kalenderjaar. In de Jupiler Pro League speelde KRC Genk de kraker tegen Club Brugge. De felbevochten match werd gewonnen door de koploper van de Belgische competitie met 3-1. Royal Antwerp kwam in eigen Bosuil Stadion uit tegen KAA Gent. De ploeg van coach Mark van Bommel wist de Buffalo’s te overmeesteren en zegevierde met 2-0.

De ploeg uit Genk is koploper van de Pro League en voegde zich onlangs bij de laatste acht van de Belgische beker, maar het is niet lang geleden dat de ploeg van coach Wouter Vrancken werd geklopt. Op de dag na kerst verloren de Genkies met 1-0 van KV Kortrijk. Royal Antwerp kreeg op 23 oktober voor de laatste keer de deksel op de neus. Op die dag zegevierde Sporting Charleroi met 1-0 van de Antwerpenaren.

Odds KRC Genk – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren noteren de hoogste pre-odds bij een gelijkspel. Als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar aan te wijzen is, keren de bookmakers een maximale quotering van 3.85 keer de inleg uit.

De pre-odds bij een zege van Royal Antwerp FC zijn bijna even hoog ingeschaald. De hoogste bookmakersquoteringen staan op 3.80 keer uw speelbedrag ingedeeld bij een zege van de Great Old.

Een zege van Racing Genk kan in het 1×2 spelsysteem een straffe beloning opleveren. de bookmakers zijn bereid bijna het dubbele van de inleg uit te keren als de Genkies zegevieren. De pre-odds staan op maximaal 1.90 keer uw inleg uit als Genk doorgaat naar de halve finale.

Speltypen

Ook voor de Belgische bekermatches hebben de wedkantoren tal van straffe speltypen voor u gereedstaan. Voorspel de ploeg die doorgaat naar de halve finale van de Belgische beker of dekt u de winnaar van de Croky Cup al te kunnen voorspellen. Maak een deal met de bookmakers als u de correcte score-combinatie weet in te vullen of beproef u geluk in de under/over speelsystemen.

Voetbalwedden

Voetbalwedden besteedt veel aandacht aan het veilig wedden op voetbalmatches. Op de bookmakerspagina vindt u de betrouwbaarste wedkantoren van ons land die legaal weddenschappen mogen aanbieden. Zelf kunt u ook bijdragen aan het verantwoord voorspellen van voetbalwedstrijden. Speel nooit met te hoge bedragen en accepteer eventuele verliezen. Zo blijft het leuk om matches te voorspellen bij de bookmakers.

Datum en tijdstip KRC Genk – Royal Antwerp FC

Heeft u een pak goesting om de match Racing Genk – Royal Antwerp FC te voorspellen? De kwartfinale van de Croky Cup KRC Genk – Royal Antwerp FC staat gepland op woensdag 11 januari in de Cegeka Arena te Genk. De match wordt om 20:45 uur afgetrapt. Ga dan naar de wedkantoren als u mee wilt spelen in de pre-fase en maak uw bookmakersdeal. Voor live wedden op deze bekermatch logt u in bij de bookmakers op het moment dat de match begint.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.