Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag komen alle vier de equipes in PO1 in actie. Club Brugge en Royal Antwerp FC treffen elkaar op dat eigenste moment op Jan Breydel. De Brugse formatie staat vierde en kan niet meer hoger op de tabellen geraken. RAFC daarentegen strijdt volop voor de titel. De Antwerpenaren kunnen kampioen worden, maar dan moet er sowieso gewonnen worden van Blauw-zwart. Scoor bij de bookmaker de strafste odds bij de PO1 match Club Brugge – Royal Antwerp via Voetbalwedden.be!

Statistieken Club Brugge – Royal Antwerp FC

Club Brugge en Royal Antwerp troffen elkander voorbije zondag in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Royal Antwerp zegevierde met 3-2 van de bezoekers uit Brugge. Hierdoor kan Club Brugge de top drie van PO1 niet meer halen. De ploeg van coach Rik De Mil kwalificeerde zich wel voor de kwalificatieronde van de Conference League dat na de zomer van start gaat.

Royal Antwerp FC is volop in de titelrace. De ploeg van coach Mark van Bommel staat eerste in PO1. RAFC is al lange tijd ongeslagen. Met nog drie speelronden te gaan, zijn er nog negen punten te rapen om de concurrentie (Royale Union SG en KRC Genk) voor te kunnen blijven. De laatste maal dat Club op Jan Breydel tegen Antwerp FC speelde, was op 13 november voorbije kalenderjaar. Op die dag werd het 2-2 in Brugge. De Great Old wist in 2021 voor de laatste maal drie punten te pakken in Brugge.

Odds Club Brugge – Royal Antwerp

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem staan haarscherp ingedeeld. De hoogste odds staan bij een puntendeling genoteerd. Mocht het een gelijkspel worden op Jan Breydel, dan staan er quoteringen van maximaal 3.80 keer het speelbedrag voor u gereed bij de Belgische wedkantoren.

Bij een zege van Club Brugge lopen de pre-odds op tot maximaal 2.55 keer het speelbedrag. Check voordat u gaat wedden op voetbal de meest actuele quoteringen bij de bookmakers nog even na.

Gaat de koploper van PO1 zegevieren in Brugge? Dan worden de beloningen weer wat straffer. De wedkantoren keren tot maximaal 2.80 keer het wedbedrag uit als Antwerp FC de vierde overwinning in de play-offs boekt.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is razend populair bij Belgische voetbalgokkers, maar er zijn meer speltypen mogelijk om te wedden op voetbal. Bijvoorbeeld via de bookmakersspecials of combideals. U kunt ook een weddenschap plaatsen in het over/under speelsysteem of handicaps. Vergelijk ook hierbij de Belgische wedkantoren en ontdek de strafste pre-odds bij deze speltypen en speelstrategieën.

Live wedden op voetbalmatches in PO1 is ook mogelijk. De wedkantoren schakelen over naar live betting quoteringen als de match Club Brugge – Royal Antwerp begint. De quoteringen bij live wedden op voetbal zijn vaak iets lager, maar de winkansen zijn vaak hoger. Meer informatie over live wedden vindt u bij de bookmakers op Voetbalwedden.be!

Voetbalwedden

De PO1 heeft de eerste drie speelronden erop zitten. Op dit moment heeft Royal Antwerp de beste papieren om kampioen van België te worden. Verwacht u ook dat de Antwerpenaren kampioen van seizoen 2022-2023 worden. Of gaan KRC Genk of Royale Union er nog met de titel vandoor? Maak het volgen van voetbalwedstrijden nog spannender door te voetbalwedden. Goesting om te voetbalwedden? Ga naar de bookmakerspagina op Voetbalwedden.be en speel mee.

Datum en tijdstip Club Brugge – Royal Antwerp

De PO1 match Club Brugge – Royal Antwerp FC staat gepland op zondagmiddag 21 mei. Op Jan Breydel zullen de teams om 13:30 uur van start gaan. Het is de vierde speelronde van PO1. Na dit weekeinde zijn er nog twee matches te gaan voor de PO1 ploegen. Scoor nu het nog kan de strafste pre-odds via Voetbalwedden en maak de beste deals bij de betrouwbaarste bookmakers van België.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.