• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Voordat Club Brugge op verplaatsing naar Parijs gaat voor de loodzware Champions League wedstrijd tegen Paris Saint Germain, verwelkomen de Bruggenaren op Jan Breydel eerst nog RFC Seraing. De ploeg uit Luik probeert een weg te vinden naar de middenmoot van de Jupiler Pro League. Club Brugge staat derde. Wat is uw voorspelling? Vul het in bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

Statistieken Club Brugge – RFC Seraing

Club Brugge en RFC Seraing hebben deze eeuw nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. We kunnen dus niet terugblikken naar eerdere ontmoetingen tussen beide teams. In de huidige tabel van de Jupiler Pro League staat Club Brugge op de derde plaats en Seraing is de nummer veertien. Normaal gesproken zullen de Bruggenaren dus de sterkste van de twee moeten zijn.

Beide ploegen wonnen hun laatst gespeelde matches. Zo wist de ploeg uit Brugge op verplaatsing KRC Genk te verslaan met 2-3. Op dat moment zegevierde Seraing met 2-0 van Sint Truiden VV. Een speelronde eerder verloor Club met 2-1 van KV Mechelen, maar wist Seraing wel drie punten te rapen bij OH Leuven: 1-3.

Bovendien loert het gevaar bij Club Brugge dat zij te veel bezig zijn met de match in Parijs. Er moet van Paris Saint Germain gewonnen worden willen de Bruggenaren nog een kleine kans hebben te mogen overwinteren in de UEFA Europa League. Seraing zal hier mogelijk van kunnen profiteren.

Odds

De pre-odds rijzen de pan uit voor deze match in de Belgische Pro League. U zult het wel verwachten, de hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als RFC Seraing wint. Er valt u x11.00 keer het speelbedrag ten deel als de ploeg uit Luik wint.

Een puntendeling op Jan Breydel is maximaal x6.50 keer uw inleg waard bij de bookmakers. Een zege van de Bruggenaren is in het 1×2 spelsysteem goed voor een beloning van x1.26 keer uw speelbedrag.

Speltypen

Wilt u naast het wedden op het 1×2 spelsysteem ook eens op een andere manier een bonus verdienen? De Belgische wedkantoren hebben tal van verschillen speltypen voor u klaarstaan. Zo kan een weddenschap op een twee keer scorende Noa Lang u al x7.50 keer de inleg opleveren. Scoort Mats Rits, dan kan uw beloning zelfs oplopen tot x21.00 keer uw inleg. Dit speltype kunt u ook toepassen bij spelers van RFC Seraing en dan kunnen de bonussen zelfs nog hoger uitpakken. Bijvoorbeeld een doelpunt van Antoine Bernier staat al op x81.00 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Naast het voorspellen van spelers die in deze match vaker dan twee keer scoren, kunt  u ook wedden op de speler die zaterdag als eerste het net van de tegenstander raakt op Jan Breydel. Een voorbeeld is dat als Charles De Ketelaere scoort u x4.10 keer het speelbedrag kunt scoren. Een leuk extra in het Sinterklaas weekeinde.

Voetbalwedden

Voetbal is de sport waar het meest op gewed wordt. Het biedt misschien ook wel de meest verschillende speltypen. Voor een juiste voorspelling is wel wat voetbalkennis nodig. Hoe staat de club waar u op wilt inzetten ervoor en wie is hun tegenstander? Zijn er basisspelers geblesseerd? Allemaal kennis die u nodig heeft voor een kansrijke voorspelling. Voetbalwedden.be helpt u graag aan deze informatie en het vinden van een bookmaker of quotering die bij u past. Bij Voetbalwedden zit u altijd goed en vindt u geheid de deal waar u naar op zoek bent.

Datum en tijdstip Club Brugge – RFC Seraing

De Belgische Pro League match Club Brugge – RFC Seraing trappen zaterdag 4 december af op Jan Breydel te Brugge. De match begint om 20:45 uur. Tot die tijd kunt u inzetten in de pre-fase en de hoogste odds scoren. Als de teams in Brugge aftrappen kunt u meespelen via live betting. De bijbehorende odds worden op dat moment gepresenteerd door dezelfde Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.