• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Dit weekeinde worden de eerste PO1 matches bekampt. Vrijdag trappen Royal Antwerp FC en KRC Genk af in de Championship poule. Zondag volgt de klassieker Club Brugge – RSC Anderlecht. Welke ploegen pakken de eerste punten in PO1? Laat uw voorspelling achter bij Voetbalwedden en scoor de beste pre-match quoteringen! 

Statistieken eerste PO1 matches

Bij Royal Antwerp FC – KRC Genk zijn de H2H statistieken in het voordeel van de thuisploeg. In de voorbije tien edities tussen deze twee Belgische topclubs was er slechts eenmaal winst voor de ploeg die op verplaatsing speelde. Dit was in de JPL-match van 31 oktober 2018. KRC Genk won destijds met 2-4 van RAFC.

De vorm van Antwerp lijkt op het oog iets beter te zijn. RAFC won vier van de laatste vijf gespeelde competitiematches in de Pro League. Er werd alleen van RSC Anderlecht verloren. Die match eindigde echter wel in een pandoering van maar liefst 1-4! KRC Genk was de voorbije weken vooral met de bekerfinale bezig. Die finale werd ook gewonnen door Standaard met 1-2 te verslaan. Voordien werd verloren van Antwerp (3-2), maar Genk krijgt nu dus de kans op revanche.

De H2H statistieken bij Club Brugge – RSC Anderlecht zien er een pak anders uit. Club Brugge is daar in de jongste vijf onderlinge matches heen en meester. Viermaal winst voor regerend landskampioen. De laatste maal dat men tegen elkaar speelden was daar echter ineens winst voor Anderlecht. In het Lotto Park werd het 2-1 voor RSCA.

De vorm van Anderlecht is een pak beter dan die van Club Brugge. De Brugse formatie worstelt de voorbije weken met haar vorm. Er werd verloren van Royal Antwerp FC én jawel RSC Anderlecht! En die ploeg verloor sinds de bekernederlaag tegen Genk geen enkele officiële match meer.

Odds eerste PO1 matches

De Belgische wedkantoren plaatsen bij Royal Antwerp – KRC Genk de bezoekers in het favorietenstoeltje. Een zege van de Genkies levert u bij de top bookmakers x2,37 keer uw inleg op. Een winnende voorspelling op Antwerp staat in de pre-odds op een gemiddelde uitkering van x2,80 keer het ingelegde speelbedrag. Een gelijkspel zorgt voor de hoogste winstbonus: x3,70!

De pre-match quoteringen in het 1×2 spelsysteem lopen bij de klassieker Club Brugge – RSC Anderlecht een pak verder uiteen. De thuisploeg is zwaar favoriet, ook al heeft het duidelijk een wat mindere vorm. Een correcte voorspelling op een zege van Club Brugge levert u bij de wedkantoren gemiddeld x1,77 keer uw inleg op. Wordt RSCA weeral de primus in een match tegen Brugge? Dan schiet de uitkeringsfactor naar x3,90 keer uw inleg. Diezelfde quotering staat ook achter een weddenschap op een draw bij deze topmatch in de Championship play-offs.

Speltypen

De Play-offs lenen zich uitstekend voor het live gokken op deze voetbalmatches. Wilt u afwachten hoe de match evolueert, welke ploeg het beste uit de startblokken schiet of wacht u het tweede bedrijf af alvorens uw inzet te plaatsen? Dan kunt u de eerste PO1-matches voorspellen via live gokken.

Wellicht bent u tijdens de matches niet bij huis? Dan kunt u ook live gokken via uw gsm. Het online wedden via de smartphone rukt op in België en levert u naast straffe odds ook flexibiliteit op. U kunt namelijk altijd en overal uw voorspelling doorgeven aan de Belgische wedkantoren!

Voetbalwedden

Voetbalwedden.be verzamelt voor alle voetbalmatches in binnen- en buitenland de strafste odds en de meest ferme (combi)deals. Zeker in PO1 wordt er door de bookmakers vaak gestunt met odds. Wij verzamelde alle pre-match quoteringen voor een maximale winstbonus bij een correcte voorspelling!

Datum en tijdstip

De eerste PO1 matches worden in week 17 bekampt. Royal Antwerp FC – KRC Genk is op vrijdag 30 april en vangt aan om 20:45 uur. De topmatch Club Brugge – RSC Anderlecht is op zondag 2 mei. Daar wordt de bal om 18:45 uur voor het eerst in beweging gebracht. Wees er tijdig bij om uw deal te scoren of log in tijdens één van de twee eerste PO1 matches om via live betting uw slag te slaan!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.