• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De UEFA Europa League: Belgische clubs proberen zich donderdagavond te plaatsen voor volgende ronde. Club Brugge en Royal Antwerp komen dan in actie. Brugge speelt thuis tegen Dinamo Kiev en Royal Antwerp trekt op verplaatsing naar Rangers FC. Voorspel via Voetbalwedden wie zich plaatst voor de volgende ronde en scoor een straffe bonus met een winnende voorspelling! 

Statistieken

Club Brugge deed voorbije week goede zaken door in Kiev met 1-1 gelijk te spelen. In de thuismatch op Jan Breydel zou Club Brugge het karwei af moeten kunnen maken. Het zijn echter onzekere tijden voor de regerend Belgische kampioen, aangezien ze veel last hebben van de huidige pandemie in ons land.

Voor Royal Antwerp waren de druiven extra zuur. Voorbije week leek RAFC op weg naar een riante uitgangpositie in het treffen met het Schotse Rangers FC. De slotfase bleek echter een struikelblok. Rangers FC boog daarin een achterstand om naar een 3-4 overwinning. Hierdoor staat Antwerp voor een loodzware opdracht: winnen in Schotland!

Odds Europa League: Belgische clubs

Ook de online bookmakers volgen de verrichtingen in de Europa League: Belgische clubs zijn voor de bookies zeer interessant! Vaak kunnen er ferme bonussen gescoord worden. Ook bij Club Brugge – Dinamo Kiev zijn de pre-odds straf. Een zege voor de ploeg uit Brugge zorgt voor pre-odd van x2,04.

Speelt u op winst voor de bezoekers uit Kiev? Dan is de potentiele winstfactor x3,50 en dat is ongeveer gelijk aan de quotering bij een draw: x3,30.

De bonussen bij Rangers – RAFC liggen een pak hoger! Winst van de thuisploeg valt laag uit: x1,44. Maar elke andere uitslag zorgt voor flinke uitbetalingen! Een gelijkspel is x4,60 keer uw inleg waard. Winst voor de Belgische formatie uit Antwerpen, staat in de pre-fase op x6,05 bij de Belgische wedkantoren!

Speltypen

Bij het Half time – Full time speltype kan er ook flink gecasht worden met Club Brugge. Speelt u op een voorsprong voor de Belgen bij rust en op het einde, dan is een HT/FT weddenschap daarop x3,26 keer uw inzet waard! De bankaccount wordt een pak dikker bij een correcte voorspelling op een voorsprong van Blauw-Zwart bij de rust en een gelijkspel na de reguliere speeltijd: x15,50 een fraaie gemiddelde pre-odd!

Denkt u dat Kiev brutaal de leiding neemt bij de rust, maar dat Club Brugge die scheve situatie tijdig rechttrekt en alsnog wint donderdagavond? Dan is een winnende gokdeal bij de Belgische wedkantoren op deze moment x30,00 keer het ingelegde geldbedrag waard!

Voetbalwedden

Speelt u mee met Club Brugge of Royal Antwerp? Scoor dan de strafste online weddeals via Voetbalwedden.be! Hier vindt u in één oogopslag alle deals en odds voor de Europa League matches van deze week!

Datum en tijdstip

De match van Club Brugge tegen Dinamo Kiev vangt donderdag 25 februari aan om 21:00 uur en vindt plaats op Jan Breydel. Bij Rangers FC – Royal Antwerp beginnen ze er om 18:55 uur al aan. Weddenschappen in de pre-fase vervallen zodra de match aanvangt. Vanaf dat moment kunt u wel nog meedoen door live te gokken.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.