• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag wordt de finale van de UEFA Europa League gespeeld in Stadion Ramón Sánchez Pizjuán te Sevilla. De finalisten Eintracht Frankfurt – Rangers FC treffen elkander op neutraal terrein. De Belgische wedkantoren op Voetbalwedden keren ferme pre-odds uit als u de eindstrijd van dit Europese toernooi correct weet te voorspellen.

Statistieken Europa League finale

Eintracht Frankfurt en Rangers FC hebben nog niet veel ervaring in het spelen van de eindstrijd in de Europa League. De ploeg uit Frankfurt speelde in seizoen 2019-2020 voor de laatste maal in een Europees toernooi. De Bundesliga ploeg werd al in de achtste finales verslagen door het Zwitserse FC Bazel.

Rangers FC geraakte voorbije seizoen tot aan de achtste finale. Daarin kwam het SK Slavia Praag tegen dat veel te sterk was voor de Schotse ploeg. Dit seizoen staat Rangers FC voor het eerst in de clubgeschiedenis in de finale van de Europa League. In 1972 won het nog de Europa Cup II.

Op weg naar de finale deden beide teams het in dit Europa League indrukwekkend. Zo wist Eintracht Frankfurt het grote FC Barcelona in de kwartfinales uit te schakelen. Ook het Engelse West Ham United werd in de halve finale gepasseerd door de ploeg van coach Oliver Glasner.

Het Schotse Rangers FC versloeg in de halve finale RB Leipzig en was in de kwartfinale ook te sterk voor SC Braga. In de zestiende finale wist het zelfs te zegevieren van Borussia Dortmund.

Odds Europa League finale

De Belgische wedkantoren hebben de odds voor de Europa League finale zeer straf ingedeeld. De hoogste quoteringen vindt u bij een gelijkspel. Mocht er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar bekend zijn, dan keren de bookmakers tot maximaal x3.45 keer uw speelbedrag aan u uit.

Bij een zege van Rangers lopen de pre-odds flink op. Zegeviert de Schotse ploeg van de Nederlandse coach Giovanni van Bronckhorst in de finale van de Europa League, dan kunt u tot maximaal x3.10 keer het speelbedrag verdienen.

Een overwinning van Eintracht Frankfurt is in het 1×2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren op een pre-odd van gemiddeld x2.31 keer uw inleg ingedeeld.

Speltypen

Het traditionele 1×2 spelsysteem van de bookmakers blijft interessant om een voorspelling in te doen, maar er zijn meer speltypen die de bookmakers aanbieden. Bij de bookmakers op Voetbalwedden vindt u een tal van mogelijkheden om een voorspelling op te droppen op de finale van de Europa League. Mogelijk zijn de quoteringen zelfs nog wat hoger dan in het 1×2 spelsysteem van de bookies.

U kunt bijvoorbeeld een voorspelling doen op welke manier dat een ploeg wint. Een overwinning van de Duitse ploeg na een penaltyreeks kan u tot een maximum van x11.75 keer uw speelbedrag opleveren. Winst van Glasgow Rangers in de verlenging van de wedstrijd kan u een beloning tot maximaal x12.50 keer de inleg bezorgen. Nog meer wedmogelijkheden zijn een dubbele kans, voorspel het resultaat in Sevilla of de doelpuntmaker(s). Bij de Wedkantoren op Voetbalwedden is geen weddenschap onmogelijk.

Voetbalwedden

De bookmakers op Voetbalwedden zien al vele voorspellingen binnenkomen voor de finale van de Europa League. Veel Belgische wedkantoren bieden diverse specials en voor deze eerste Europese eindstrijd van dit seizoen. Wilt u daarvan profiteren? Vergelijk de bookmakers met elkander op Voetbalwedden en ontdek de hoogste pre-odds. Bereid u goed voor dat de kans op winnen vergroot.

Datum en tijdstip Europa League finale

De UEFA Europa League finale Eintracht Frankfurt – Rangers FC zal op woensdag 18 mei gespeeld gaan worden. De finale begint op 21:00 uur in Stadion Ramón Sánchez Pizjuán te Sevilla. Vind op Voetbalwedden alles wat u nodig heeft om de correcte voorspellingen in te vullen. Zet u in op winst van Eintracht of van Rangers? Voetbalwedden wenst u succes met het maken van de bookmakersdeal.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.