• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Na al het interlandgeweld in de laatste speelrondes van de WK kwalificaties is het dit weekeinde weer tijd voor de Belgische Pro League. Het competitieweekeinde begint al op vrijdag. De Jupiler Pro League herpakt met het duel KV Mechelen – Club Brugge. Voetbalwedden.be heeft de strafste pre-odds van de Belgische wedkantoren voor u opgezocht. Speel mee, zet in en scoor ferme online bookmakerdeals!

Statistieken KV Mechelen – Club Brugge

KV Mechelen en Club Brugge staan in de top vier van de Jupiler Pro League. Met 27 punten is de ploeg uit Brugge derde en KV Mechelen is met 23 punten de nummer vier in het rijtje. Het wordt dus een ontmoeting met twee teams die tot nu toe goed mee konden komen met de koplopers.

KV Mechelen wint niet vaak van Club Brugge in eigen AFAS Stadion. In seizoen 2014-2015 was dat voor het laatst. Het werd toen 3-1 van Malinwa. De laatste ontmoeting was eind voorbije kalenderjaar. Blauw-zwart wist toen met 0-3 te winnen Achter de Kazerne. Een seizoen eerder werd het zelfs 0-5 voor de Bruggenaren.

De laatste wedstrijd die de ploeg van coach Wouter Vrancken speelde, was tegen Sint Truiden VV. KVM verloor die match met 0-1. Club Brugge wist op dat moment ook niet te winnen, De Bruggenaren speelden op Jan Breydel tegen Standaard Luik dat een gelijkspel 2-2 werd voor beide teams.

Odds KV Mechelen – Club Brugge

De pre-odds zijn voor de eerste competitiematch van dit weekeinde meteen al om te smullen. De hoogste quotering wordt uitgekeerd als KV Mechelen wint. De Belgische wedkantoren hebben een pre-odd van x4.20 keer uw inleg voor u paraat staan als Malinwa zegeviert.

Bij een gelijkspel willen de bookies ook diep in de buidel tasten. U kunt ook dan rekenen op een beloning van maximaal x4.20 keer uw speelbedrag. In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers wordt een zege van Club Brugge x1.66 keer uw inleg waard.

Speltype

Naast het 1×2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren, bieden de bookmakers nog meer interessante speltypen aan. Denkt u bijvoorbeeld juist te kunnen voorspellen welke speler er scoort, welke ploeg voor rust voorstaat of hoeveel schoten er op doel zijn. De bookies hebben voor elke spelstrategie wel een quotering voor u gereed staan.

Een voorbeeld daarvan is de correct score combinatie. Verwacht u dat KV Mechelen wint met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan kunt u x7.65 keer uw wedbedrag verdienen. Wordt het 0-4, 0-5 of 0-6 voor Club Brugge dat twee jaar geleden nog gebeurde? Dan loopt die beloning zelfs op tot x19.00 keer uw inleg.

Een scorende Hugo Cuypers voor KV Mechelen levert u een beloning van x3.50 keer de inleg op. Is Cuypers de eerste die scoort in de match van vrijdag, dan kan uw beloning oplopen tot x8.50 keer uw inleg.

Dit speltype kunt u ook toepassen bij de spelers van Club Brugge. Een goal van Noa Lang levert wedders x2.80 keer het speelbedrag op. Scoort Hans Vanaken als eerste in deze match dan kunt u zelfs x7.00 keer uw speelbedrag scoren. Er zijn nog meer straffe odds in de pre-fase te vinden, maar ontdek ook de quoteringen als u wilt meespelen via live betting. De hoogste van die odds wordt bekend als de match begint.

Voetbalwedden

Wedden op voetbal wordt al gedaan zolang als het spel bestaat. Op elke wedstrijd die wordt gespeeld elders ter wereld wordt wel gewed. De Belgische wedkantoren op Voetbalwedden bieden naast straffe odds en ferme speltypen ook betrouwbaarheid en veiligheid aan. De bookmakers op deze gokwebsite zijn eerlijk en betrouwbaar, zijn, maar u dient zelf ook uw gokgedrag bewust te analyseren. Check daarom eerst alle kenniscontent in onze kennisbank over het veilig online wedden op voetbal.

Datum en tijdstip KV Mechelen – Club Brugge

Wilt u wedden in de pre-fase of via live betting dan doet u er goed aan exact te weten wanneer de match KV Mechelen – Club Brugge begint. Op vrijdag 21 november om 20:45 uur begint de match in het AFAS Stadion te Mechelen. Wees er op tijd bij als de quoteringen voor u het meest gunstig zijn. Wedden op voetbal doet u natuurlijk het best via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.