• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze vrijdag wordt PO1 vervolgt met een ferme match tussen KRC Genk en Club Brugge. Twee ploegen in vorm, die beide vol voor de winst zullen gaan. Welke ploeg pakt in dit tweede duel de maximale winst? Of denkt u dat vrijdagavond de punten eerlijk verdeeld zullen worden? Laat uw voorspelling achter bij Voetbalwedden! Hier scoort u altijd de beste odds en deals bij het Belgische voetbal. 

Statistieken

KRC Genk begon de PO1 campagne met een overwinning op verplaatsing. In een ferme match nam het de maat van Royal Antwerp FC: 2-3. Club Brugge morste direct punten in de openingsmatch van de kampioenen poule. Op Jan Breydel kwam het tegen RSC Anderlecht niet verder dan 2-2.

De voorbije twee keer dat Club Brugge naar Genk trok, keerde het met drie punten terug naar Brugge. De jongste editie eindigde in 1-2 en ook het treffen uit het seizoen 2019 – 2020 werd afgefloten bij een 1-2 stand. Op 14 april 2019 wonnen de Genkies voor een voorlopige laatste maal een thuismatch tegen Brugge. Het werd destijds 3-1 voor de thuisploeg.

Odds KRC Genk – Club Brugge

Bij de Belgische wedkantoren wordt er al fors gespeculeerd over de uitkomsten bij KRC Genk – Club Brugge. De hoogste odds presenteren de bookmakers bij een draw. Mochten beide equipes de punten delen, dan wordt er aan de spelers die deze uitslag doorgaven gemiddeld x3,60 hun inleg uitbetaald.

Bij een winstpartij van KRC Genk volgen er in het 1×2 spelsysteem ook straffe winstbonussen. Gemiddeld komen de pre-odds bij deze weddenschap uit op x3,05 keer uw speelbedrag. En dat is een pak hoger, dan de bonus die u ontvangt als Club Brugge de primus wordt.

Als Brugge op verplaatsing weet te winnen, dan gaat er bij de Belgische wedkantoren maximaal x2,11 keer het ingebrachte aantal euro naar de spelers die dit goed voorspelden.

Speltypen bij KRC Genk – Club Brugge

Bij de bookmakers zijn er meer wegen die naar Rome leiden. Naast het 1×2 spelsysteem zijn er ook tal van andere speltypen beschikbaar. De Under – Over optie wordt door veel voetbalpunters aangewend om de bookmaker bonussen flink op te schroeven. Speelt u op het aantal doelpunten Under – Over 2,5? Dan zijn de bonussen het strafst. Bij Under ontvangt u bij een correcte voorspelling x1,61 keer uw inzet en bij Over stijgt de uitkering naar x2,18!

Bij Under – Over 1,5 treffers zijn de odds iets lager, maar nog altijd ferm. Over 1,5 zorgt voor een bonus van x1,19 en Under voor een bookmakersuitkering van maximaal x4,25 keer uw inleg!

Voetbalwedden

Scoort u de winnende deal bij Voetbalwedden? Plaats dan uw voorspelling voor KRC Genk – Club Brugge op onze bookmakerspagina. Hier staan alle actuele odds en deals voor elk speltype en bij elke strategie. Neem niet genoegen met minder, maar scoor de hoofdprijs bij Voetbalwedden.be.

Datum en tijdstip KRC Genk – Club Brugge

De PO1 match KRC Genk – Club Brugge vangt op vrijdag 7 mei aan om 20:45 uur. Drop uw voorspelling(en) via onze bookmakerspagina om kans te maken op de fraaie winstbonussen die de Belgische bookmakers uw in het voortuitzicht stellen. Voetbalwedden.be is tijdens de match ook open voor live gokken via uw GSM of desktop. Scoor altijd en overal met live gokken of pak uw winsten in de pre-fase! Bij Voetbalwedden schiet u altijd raak als uw voorspelling uitkomt.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.