• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Op zaterdag 12 juni vangt om 21:00 uur ook voor de Rode Duivels het Europees kampioenschap voetbal aan. Onze jongens spelen die dag de eerste groepsmatch. Daarin treffen de Belgen het altijd lastige Rusland. Voorspel de uitkomsten van België – Rusland en scoor de strafste bookmaker bonussen via Voetbalwedden!

Statistieken België – Rusland

De H2H statistieken laten zien dat de Belgische formatie nimmer klop kreeg van het Russische elftal. In de zes tot nu toe gespeelde België – Rusland matches wonnen de Rode Duivels vijfmaal. Eén keer eindigde de match onbeslist.

De eerste onderlinge match werd gespeeld op 14 juni 2002, vrijwel exact 19 jaar geleden. Dat duel eindigde in 3-2 voor België. In 2017 noteren we de enige niet overwinning van de Rode Duivels tegen het Russische voetbalelftal. Na zes goals stond er in dat kalenderjaar een 3-3 stand op het scorebord.

De jongste twee matches waren in het kader van de EURO 2020 kwalificatie. België won tweemaal. De heenmatch eindigde in 3-1 en op verplaatsing wonnen de Rode Duivels met 1-4.

De Belgen behoren volgens de bookmakers tot de favorieten voor eindwinst op dit EK. Bijgevolg is België ook topfavoriet voor groepswinst in Groep B. Om die status waar te maken zijn drie punten tegen Rusland meer dan welkom, want na de eerste drie speelronden gaan er immers slechts twee landen door. Voor de nummers drie en vier eindigt hun WK droom al in de groepsfase.

Odds België – Rusland

Bij de Belgische wedkantoren is de maximale bookmaker bonus bij dit duel x5,00 keer de inleg. Deze wordt uitgekeerd bij winst van Rusland. Voor winst van België staat er op dit moment een pre-match odd van op x1,66 keer uw speelbedrag klaar bij de bookies. Fans van de Rode Duivels zijn in dat geval dubbel aan het feest!

Is uw verwachting dat deze eerste EK match gelijk gaat eindigen? Zet dan in op een draw en ontvang maximaal x3,60 keer het inlegde geldbedrag op een gelijkspel.

Speltypen

Denkt u dat de Belgische equipe van coach Robert Martinez gaat winnen en zoekt u naar een weddenschap met hogere winsten? Bekijk dan alle spelopties. Wellicht is het tijd om te kiezen voor een andere tactiek. Zo kunt u postvatten bij het speltype correcte score. Hier kunt u een pak meer euro’s verdienen op een Belgische zege dan in het reguliere 1×2 spelsysteem. Bijgevolg liggen de winstkansen bij de correcte score lager. Herbekijk uw opties en kies voor het speltype dat bij u past!

Voetbalwedden België – Rusland

Gaat de EK voetbal koorts bij u ook elke dag dat het toernooi nadert een pak de hoogte in? Check dan de actuele odds en deals voor een weddenschap op België – Rusland! Een correcte voorspelling op deze groepsmatch levert u ferme winsten op. U kunt de strafste bonussen scoren door mee spelen via Voetbalwedden!

Datum en tijdstip

De EK groepsfase match België – Rusland wordt gespeeld op zaterdag 12 juni 2021 en vangt aan om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in de Gazprom Arena gelegen in de Russische stad Sint-Petersburg. Voor voetbalwedders die live willen gokken is het bijgevolg zaak in te loggen als de match aanvangt. Het live gokken kan tot en met de laatste speelminuut.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.