• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Het midweekse programma in de Spaanse voetbalcompetitie herbergt een heuse topmatch. Koploper Atletico Madrid, met Rode Duivel Yannick Carrasco, gaat dinsdag op verplaatsing bij Real Sociedad spelen. De ploeg uit San Sebastiaan staat derde. De club vormt daarmee een directe bedreiging voor de koppositie van Atletico, dat drie punten meer heeft. Voorspel de uitkomsten van deze Spaanse topper in La Liga via Voetbalwedden!  Want hier scoort u de beste online gokdeals bij het Spaanse voetbal!

Statistieken

Dit jaar geen FC Barcelona of Real Madrid aan de top van ranking in La Liga. In de vijftiende speelronde staan Real Sociedad en Atletico Madrid tegenover elkaar. Dit zijn de twee topploegen in de Spaanse voetbalcompetitie.

In San Sebastian wordt er de jongste jaren eigenlijk nooit gelijkgespeeld als de thuisploeg Atletico Madrid bekampt. De laatste maal dat dat wel gebeurde was op 15 november 1997! Real Sociedad – Atletico Madrid eindigde toen in 0-0.

De voorbije vijf matches in het Reale Seguros Stadium te San Sebastian verliepen telkens anders. In 2015 won Atletico. Toen werd het 0-2. In 2016 won de thuisploeg met 2-0. In 2018 werd het zelfs 3-0 voor Sociedad. In 2019 speelde de clubs tweemaal tegen elkaar in San Sebastiaan. De eerste keer wonnen de Madrilenen: 0-2, de tweede maal was Sociedad aan het feest: 2-0.

In de viertiende speelronde – die het voorbije weekeinde werd afgewerkt – won Atletico Madrid met 3-1 van Elche. Waar Atletico een driepunter scoorde, ging Real Sociedad op verplaatsing bij Levante met 2-1 onderuit.

Odds

Bij de online bookmakers verwacht men dat Atletico de victorie gaat kraaien. Een zege van de thuisploeg wordt het minst waarschijnlijk geacht. Een gelijkspel zit er volgens de Belgische wedkantoren ook niet echt in. Bij de bookmakers van voetbalwedden wordt gemiddeld x2,32 keer je inleg uitgekeerd als Atletico de punten meeneemt naar Madrid.

Wint thuisploeg Real Sociedad deze topper van dinsdag? Dan worden spelers die hierop speelden blij gemaakt met x3,15 keer hun inzet. In het 1×2 spelsysteem ontvangt u gemiddeld x3,00 het wedbedrag. Maar die uitkering volgt dus alleen als beide clubs dinsdag één punt pakken. En u dient uw weddenschap in de pre-fase te hebben geplaatst.

Speltypen

Bij deze Spaanse topmatch brengen wij graag het draw no bet spelprincipe naar voren. Bij dit type weddenschap wordt een gelijkspel uitgesloten en kan je alleen spelen op een winnende ploeg. Bij deze La Liga match komt een winnende weddenschap op Real Sociedad dan uit op x2,19 keer uw inleg.

Speelt u op een zege voor de bezoekers uit Madrid? Dan staat er in het draw no bet speltype x1,60 keer uw wedbedrag tegenover.

Voetbalwedden

Het online Wedden op Voetbal is momenteel hartstikke hot. Steeds meer gamers ontdekken de spanning en sensatie die het voorspellen van de winnaar, de uitslag of andere statistieken met zich meebrengt.

Voetbalwedden is dé plek om uw winnende weddenschap te plaatsen! Waarom? Wie rekenen geen fee: aanmelden is gratis! Scoort u de winnende voorspelling, dan betalen we snel uit!

Omdat we samenwerken met alleen legale bookmakers zit u altijd goed. Bovendien zorgt ons vergelijkingssysteem van top bookmakers en  voor hoge winstkansen en lagere risico’s. Maak ook gebruik van de artikelen in onze kennisbank. En natuurlijk de voorbeschouwing in de nieuwssectie.

Speel desondanks altijd bewust en vermijd onnodige spelrisico’s. Ga nu naar onze bookmakerspagina en scoor met een correct spelformulier bij Atletico Madrid – Real Sociedad!

Waar en wanneer?

De La Liga competitiematch Real Sociedad – Atletico Madrid wordt gespeeld op dinsdag 23 december 2020 en vangt om 19:45 uur aan. De match wordt gespeeld in het stadsdistrict Amara Berri waar centraal in de wijk het stadion van Real Sociedad prijkt: Estadio Anoeta. Zet in alvorens de match aanvangt of speel mee via live betting!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.