• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

AC Milan en Inter Milaan treffen elkander deze woensdag in de Italiaanse Supercup. De finale tussen de huidige landkampioen (AC Milan) en bekerwinnaar (Inter) wordt gehouden op neutraal terrein in Saudi-Arabië. De stadsgenoten strijden in het King Fahd Stadion te Ta’if tegen elkander voor de eerste prijs van het nieuwe jaar. Bezoek vandaag nog de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden en scoor straffe bookmaker odds bij de Supercup AC Milan – Inter Milaan

Statistieken AC Milan – Inter Milaan

Al zeven keer won AC Milan de Italiaanse supercup. De laatste keer dat I Rossoneri dat deed, was in 2016. Juventus werd toen verslagen na een zware penaltyreeks. Inter nam de prijs in totaal acht keer mee naar Milaan. I Nerazzurri deed dat voorbije jaar nog door Juventus uit te schakelen.

De Italiaanse supercup wordt traditioneel in januari gehouden. Het is de eerste prijs van het nieuwe kalenderjaar die de regerend landskampioen en bekerwinnaar van het voorbije seizoen kunnen winnen. De wedstrijd wordt op neutraal terrein gehouden. Dit jaar vindt die plaats in het King Fahd Stadion te Ta’if te Saudi-Arabië.

In de Serie A doen AC Milan en Inter het dit seizoen ook erg goed. AC Milan staat tweede en Internazionale is de nummer vier in de Italiaanse competitie. De laatste keer dat de teams tegen elkander troffen was op 3 september voorbije jaar. Toen vond de match in San Siro plaats en zegevierde AC Milan met 3-2.

Odds AC Milan – Inter Milaan

De Belgisch wedkantoren hebben de pre-odds het hoogst genoteerd bij een gelijkspel. Mocht de Milanese derby na de reguliere speeltijd nog geen winnaar hebben, dan keren de bookmakers tot maximaal 3.40 keer uw wedbedrag uit. Een zeer straffe odds voor de Supercup!

Gaat AC Milan met onze landgenoten Charles De Ketelaere, Aster Vranckx en Divock Origi de trofee pakken door stadsgenoot Inter te verslaan in Ta’if? Dan kunt u bij de wedkantoren hoge quotering vinden die oplopen tot maximaal 2.85 keer uw speelbedrag.

Krijgt de ploeg van Romelu Lukaku de supercup van Italië in handen, dan keren de bookmakers op Voetbalwedden tot maximaal 2.50 keer het speelbedrag uit dat u stortte bij de Belgische wedkantoren.

Speltypen

Wilt u eens op een andere manier wedden op voetbal of gaat u voor een combideal? Bij de Belgische bookmakers is het allemaal mogelijk. Er zijn tal van speltypen om te wedden op de Italiaanse Supercup met onze Belgische spelers. Voorspel de doelpuntmakers of ga voor een correcte score combinatie. Ontdek straffe pre-odds in de under/over speelsystemen of voorspel welke Rode Duivel scoort. De quoteringen zijn hoe dan ook om uw vingers bij af te likken. Ga naar de bookmakerspagina en vind uw deal bij deze Milanese derby in Saudi-Arabië.

Geen goesting in het voorspellen van de Italiaanse supercup in de pre-fase? Probeer live wedden eens! Bezoek dan de bookmakers zodra de Supercup begint en ontdek de quoteringen die de wedkantoren hanteren bij de match AC Milan – FC Internazionale. Ook op Voetbalwedden.be vindt u informatie over live betting.

Voetbalwedden

In elk Europees land wordt eens per jaar de supercup gehouden. Dat maakt het wedden op de supercup extra straf. Daar komt nog bij dat de Italiaanse supercup een ontmoeting is tussen de twee grootste clubs uit Milaan. De derby’s zijn altijd beladen en helemaal en dat zal woensdag niet anders zijn nu er een prijs aan vastzit. Veel Belgen spelen bij de topclubs van Italië. Dat maakt het volgen van het Italiaanse voetbal nog fermer dan ooit. Wilt u een wedden schap plaatsen? Bereid u dan goed voor en speel bewust bij de Belgische wedkantoren.

Datum en tijdstip AC Milan – Inter Milaan

De Italiaanse supercup wordt woensdag 18 januari gespeeld. In het King Fahd Stadion te Ta’if te Saudi-Arabië trappen AC Milan en Inter Milaan die dag om 20:00 uur af. Ontdek de strafste odds bij de bookmakers op de bookmakerspagina van Voetbalwedden en wordt de primus door de Supercup van Italie correct te voorspellen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.