• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De Belgische Pro League herpakt zich deze vrijdag met de Luikse Derby Standard Luik – RFC Seraing. Een dag later treffen Club Brugge en KV Mechelen elkander op Jan Breydel. De Belgische wedkantoren op Voetbalwedden keren straffe odds uit bij een winnende voorspelling van de Belgische Pro League match Club Brugge – KV Mechelen. Speelt u ook mee voor de prijzen?

Statistieken Club Brugge – KV Mechelen

In de Belgische Pro League speelden Club Brugge en KV Mechelen op 10 april dit kalenderjaar voor het laatst tegen elkander. Blauw-zwart won in Brugge met 2-0 van KVM. De spelers Mats Rits en Andreas Skov Olsen namen de goals voor hun rekening. Voor dit komende duel zal Rits door een blessure niet terug in actie komen tegen de ploeg uit Mechelen.

In 2020 werd er niet gewonnen op Jan Breydel toen de Bruggenaren en Malinwa elkaar aantroffen. Op 31 oktober dat jaar werd het 2-2 in Brugge. Voor Blauw-zwart scoorden Vormer en Lang. Bij KVM waren De Camargo en Schoofs de doelpuntmakers.

Na negen speelronden staat Royal Antwerp FC op de eerste plaats van de Belgische Pro League. De Antwerpenaren hebben al 27 punten. Club Brugge staat op de derde plek met negentien punten. KV Mechelen staat pas twaalfde met elf punten en wordt bij dit duel dan ook niet als favoriet bestempeld.

Odds Club Brugge – KV Mechelen

Bij dit duel zijn de pre-odds het hoogst bij een zege van KV Mechelen. Mocht Malinwa komen zegevieren op Jan Breydel dan zijn de Belgische wedkantoren bereid tot maximaal x6.00 keer de inleg uit te keren.

Nog meer straffe quoteringen in het 1×2 spelsysteem vindt u bij een gelijkspel. Als de ploegen de punten gaan deze in deze tiende speelronde van de Pro League, keren de bookmakers tot maximaal x4.80 keer het speelbedrag uit.

Een overwinning van Club Brugge is wat veel voetbalwedders voorspellen. De bookmakers gaan tot maximaal x1.48 keer het speelbedrag uitkeren als Blauw-zwart zegeviert voor eigen publiek.

Speltypen

Wilt u weleens op een andere manier wedden op voetbal dan met het traditionele 1×2 spelsysteem? Dat kan ook bij de bookmakers op Voetbalwedden. De speltypen bij de wedkantoren zijn divers en u kunt heel gemakkelijk een combideal maken bij één van de betrouwbaarste wedkantoren van België. Voorspel bijvoorbeeld het resultaat na het spelen van de eerste helft en aan het eind van het duel. Vul de correct score combinatie in als u exact denkt te weten wat het resultaat zaterdag zal zijn op Jan Breydel. Er zijn volop mogelijkheden om straffe pre-odds te scoren.

Liever live wedden? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden als de match in Brugge begint en ontdek direct hoe hoog de quoteringen zijn als u wilt wedden via livebetting.

Voetbalwedden

Het voorspellen van voetbalwedstrijden neemt altijd risico’s met zich mee. Wint u met uw voorspellingen dan is wedden op voetbal zeer ferm en uitdagend. Een goede voorbereiding op een weddenschap kan u helpen bij het maken van de beste bookmakerdeals. Check de bookmakerspagina voor de beste wedkantoren of lees onze handleiding (voor starters) zorgvuldig door als u meer wilt weten over het wedden op voetbalmatches.

Datum en tijdstip Club Brugge – KV Mechelen

De Belgische Pro League match Club Brugge – KV Mechelen staat gepland op zaterdag 1 oktober. Het duel wordt afgewerkt op Jan Breydel en begint om 20:45 uur. Wedden in de pre-fase kan totdat tijdstip daarna is live wedden mogelijk tot het einde van de match. Vind uw bookmakersdeal bij de wedkantoren op Voetbalwedden en speel vandaag al mee!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.