• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de Jupiler Pro League speelt KAA Gent deze zondag een thuismatch tegen KVC Westerlo. De equipe van T1 Hein Vanhaezebrouck speelde onlangs nog een vriendschappelijke match tegen de gepromoveerde ploeg uit Westerlo, maar verloor die met 6-2. Kunnen de Buffalo’s in de eigen Ghelamco Arena een vuist maken tegen Westerlo? De strafste pre-odds vindt u bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden!

Statistieken KAA Gent – KVC Westerlo

KAA Gent en KVC Westerlo hebben sinds seizoen 2016 – 2017 niet meer tegen elkander gespeeld in de Belgische Pro League. In dat seizoen was Gent in eigen huis de primus. De Buffalo’s wonnen toen met 4-2. De match in Westerlo bleef 0-0.

Deze zomer speelden de teams al tegen elkander in een oefenduel. De ploeg van coach Jonas De Roeck was met 6-2 veel te sterk voor het team uit Gent.

In de eerste twee speelronden van dit Jupiler Pro League seizoen haalde AA Gent twee uit twee. Bij Standard Luik werd het 2-2 en bij Sint-Truiden VV 1-1. KVC Westerlo versloeg Cercle Brugge met 2-0 in de eerste speelronde van de competitie, maar verloor de tweede match met 2-0 van OH Leuven.

Odds KAA Gent – KVC Westerlo

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds van deze match genoteerd bij een zege van Westerlo. Als de ploeg van coach De Roeck er nog eens in slaagt de Buffalo’s te verslaan, dan zijn de bookmakers bereid tot maximaal x5.25 keer de inleg aan u uit te keren.

In het 1×2 spelsysteem staat ook een hoge bookmakers-odd genoteerd bij een gelijkspel. Als de teams in deze derde speelronde van de Belgische competitie de punten delen, scoren voetbalwedders die dit voorspelden tot maximaal x4.20 keer de inleg.

Een overwinning van KAA Gent is in de pre-fase tot maximaal x1.66 keer de inleg waard. Check de bookmakers met elkander en scoor  ferme voetbalgok deals.

Speltypen

De Belgische wedkantoren bieden heel wat speltypen met bijbehorende pre-odds aan voor de match Gent – Westerlo. Voorspel bijvoorbeeld welke speler er gaat scoren, wat is de stand na de eerste helft of ga voor een correcte score combinatie. In dit laatste speltype kunnen de quoteringen oplopen tot x250.00 keer uw inleg als Westerlo met minimaal 0-4, 0-5 of 0-6 komt zegevieren in de Ghelamco Arena.

Ook in het speltype Handicap resultaat of aantal goals under/over zijn zeer straffe pre-odds te verdienen, maar staar u niet blind naar de hoge odds. Ga op uw gevoel af en speel verantwoord en bewust op KAA Gent – KVC Westerlo. Zo krijgt u geen spijt en blijft voetbalwedden een leuke bezigheid voor elke voetbalfan.

Voetbalwedden

Heeft u goesting in voetbalwedden? Dan is de match van Gent – Westerlo op zeker een straf duel om uw geluk op te beproeven. Speel mee bij de veilige Belgische wedkantoren en scoor ferme bookmakersbeloningen.

Hoe u veilig en verantwoord mee kunt spelen, kunt u vinden in onze handleiding. Bereid u goed voor als u een weddenschap wilt doen. Verdiep u in de huidige vorm van de ploeg waarop u wilt inzetten. Zijn er sterkhouders geblesseerd of geschorst en wie is hun tegenstander? Allemaal zaken die van groot belang zijn een winnende deal te kunnen maken bij de Belgische wedkantoren.

Datum en tijdstip KAA Gent – KVC Westerlo

De match KAA Gent – KVC Westerlo wordt op zondag 7 augustus gespeeld. Het duel in de Ghelamco Arena begint om 16:00 uur. Tot die tijd kunt u wedden in de pre-fase. Daarna vervallen de pre-odds en worden de quotering voor live betting actief. Speel mee via Voetbalwedden en win met uw voetbalkennis op matches in de Belgische Pro League.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.