Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Dit weekeinde staat er in de Jupiler Pro League een kraker gepland. Club Brugge – Royal Antwerp FC ontmoeten elkander en u kunt er straffe odds mee scoren door de juiste voorspellingen achter te laten bij de Belgische wedkantoren. De match vindt plaats op Jan Breydel. Wilt u nog eenmaal scoren in de Pro League voordat het WK in Qatar begint? Bezoek de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden

Statistieken Club Brugge – Royal Antwerp FC

Dit kalenderjaar troffen Club Brugge en Royal Antwerp FC  elkander al op Jan Breydel. Op 24 april zegevierden de Bruggenaren met 1-0 van de bezoekers uit Antwerpen. RAFC kwam op 21 maart 2021 voor de laatste maal punten pakken in Brugge. Het werd die dag 0-2 voor The Great Old. Een puntendeling op Jan Breydel tussen beide teams is deze eeuw nog niet voorgekomen.

Voorbije weekeinde kwamen beide ploegen ook in actie in de Jupiler Pro League. Het Club Brugge met coach Carl Hoefkens speelde op verplaatsing bij KAA Gent. Blauw-zwart was niet opgewassen tegen de ploeg in Gent en verloor met 2-0 van de Buffalo’s.

Royal Antwerp FC speelde voorbije weekeinde al een kraker tegen RSC Anderlecht. De teams waren aan elkander gewaagd. In het Bosuil Stadion eindigde de kraker zoals het begon in de brilstand: 0-0.

Odds Club Brugge – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren wijzen Club Brugge aan als favoriet van deze ontmoeting en dus vinden we de hoogste pre-odds bij een zege van Royal Antwerp. Als de ploeg van coach Mark van Bommel wint op Jan Breydel lopen de bookmakersbeloning op tot maximaal 4.00 keer uw speelbedrag.

Ook bij een puntendeling hanteren de wedkantoren deze straffe pre-odd. Mochten de ploegen de punten delen in deze laatste match voor het WK, dan kunt u tot 4.00 keer uw inleg scoren.

Een overwinning van Club Brugge is in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 1.83 keer uw inleg waard. Bezoek de   bookmakers en vind nog meer ferme odds bij winst van uw favoriet.

Speltypen

De Belgische wedkantoren hanteren naast het 1×2 spelsysteem nog meer straffe speltypen. Beproef uw geluk eens met speltype aantal goals under/over of de handicap speltypen waarin de odds oplopen tot bijna 19.00 keer uw speelbedrag. Veel voetbalgokkers scoren wekelijks straffe deals bij het voorspellen van de doelpuntmakers of het aantal goals. In dit laatste speltype lopen te pre-odds al op tot een maximum van 9.65 keer uw inleg.

Bezoek uw favoriete bookmaker om te ontdekken welke spelopties u past. Speelt u voor het eerst mee en wilt u meer informatie over bookmakers of speelstrategieën? Lees dan onze pagina voor starters zorgvuldig door en ontdek of voetbalwedden iets voor u is.

Voetbalwedden

Succesvol wedden op voetbal gaat niet zonder goede voorbereiding tenzij u natuurlijk heel veel geluk hebt.  Het is van belang te weten hoe de ploeg ervoor staat waarop u wilt wedden en wie is de tegenstander? De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds hoog in, maar als u meer goesting heeft in live wedden op de match Club Brugge – Royal Antwerp dan kan dat ook. De quoteringen bij live betting worden bekend als de match op Jan Breydel begint.

Datum en tijdstip Club Brugge – Royal Antwerp FC

De Jupiler Pro League kraker Club Brugge – Royal Antwerp FC wordt op zondag 13 november gespeeld. Het Jan Breydel is het decor van deze topper die om 13:30 uur begint. Vul uw voorspellingen voor dit tijdstip in als u meespeelt in de pre-fase. Door de Belgische wedkantoren te bezoeken op Voetbalwedden.be vindt u altijd wel een quotering of speltype die past bij uw voorspellingen. Speel mee en scoor bij Club Brugge – Antwerp FC!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.