• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De spanning is om te snijden bij Royal Antwerp FC en haar fans. Kan RAFC de laatste voorronde van de Europa Conference League halen? Voorbije week werd het een 0-0 puntendeling tegen de ploeg uit Kosovo in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Straffe odds en meer voor deze return in de tweede voorronde van de Conference League FC Drita – Royal Antwerp FC vindt u bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden

Statistieken FC Drita – Royal Antwerp FC

Het was voorbije week de eerste keer dat Royal Antwerp FC kennismaakte met FC Drita uit Kosovo. De ploeg van coach Mark van Bommel wist thuis niet te zegevieren tegen de Kosovaarse bezoekers. Het werd een 0-0 gelijkspel in Antwerpen en dus moet de Great Old donderdag flink aan de weg timmeren om door te kunnen naar de laatste voorronde van de Conference League.

Voor Drita is de match op verplaatsing in Antwerpen de laatste match die de ploeg speelde. Een speelronde voor het treffen met RAFC versloeg de ploeg het Finse Inter Turku. Drita wist in eigen huis met 3-0 te winnen van de Finse club. In Finland werd met 1-0 verloren.

Royal Antwerp kwam voorbije weekeinde in actie in de eerste speelronde van de Pro League. De Zwitserse aanvaller Michael Frey scoorde tweemaal in de match tegen KV Mechelen (0-2). Dit weekeinde speelt Royal Antwerp thuis tegen Zulte Waregem.

Odds FC Drita – Royal Antwerp FC

Als het aan de Belgische wedkantoren ligt, moet Royal Antwerp weinig moeite hebben met Drita. Voor deze match van RAFC op verplaatsing bij Drita worden de hoogste odds uitgekeerd als de Kosovaarse club wint. U kunt quoteringen tot maximaal x8.00 keer de inleg vinden bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Een gelijkspel is ook een straffe pre-odd waard. Als de ploegen ook dit keer aan elkander gewaagd zijn, komt er verlenging, maar kunnen voetbalwedders als tot maximaal x4.20 keer de inleg scoren bij de wedkantoren.

In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers lopen de pre-odds bij winst van Royal Antwerp op tot gemiddeld x1.41 keer het speelbedrag.

Speltypen

De diverse speltypen van de Belgische wedkantoren maken wedden op voetbal nog leuker. Verwacht u bijvoorbeeld dat Royal Antwerp zich pas in de verlenging verzekert van de volgende ronde, dan kan die voorspelling tot maximaal x8.80 keer de inleg opleveren. Doet Drita dit al in de reguliere speeltijd, dan staat er met x6.40 keer de inleg ook een ferme odd op u te wachten.

Verwacht u dat Royal Antwerp wint zonder ook maar een tegengoal te krijgen, dan kunt u daarmee al x2.12 keer uw inleg rijker van worden. Krijgt RAFC wel een goal tegen, maar wint het alsnog dan kan de quotering oplopen tot x1.59 keer het speelbedrag.

Voetbalwedden

Of u nu speelt via het 1×2 spelsysteem, under/over of correct score combinatie er is altijd wel een passende quotering te vinden bij de Belgische wedkantoren. Wilt u het ook eens gaan proberen, maar weet u nog niet precies hoe voetbalwedden werkt? Op Voetbalwedden en op de bookmakersites zijn veel antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Voetbalwedden is leuk en dat moet het ook blijven. Speel daarom altijd bewust en verantwoord. Speelt u mee via de bookmakers op Voetbalwedden, dan bent u verzekerd van een eerlijke en betrouwbare bookmaker. Houd uw speelgedrag zelf in de hand.

Datum en tijdstip FC Drita – Royal Antwerp FC

De return in deze tweede voorronde van de Conference League FC Drita – Royal Antwerp FC zal op donderdag 28 juli om 20:00 uur gespeeld gaan worden. Voor dat tijdstip dienen de voorspellingen ingevuld te zijn bij de Belgische wedkantoren. Bent u te laat met wedden in de pre-fase? Dan kunt u ook live wedden op dit duel via Voetbalwedden!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.