• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Op zaterdag 29 mei wordt bepaald wie de UEFA Champions League van het kalenderjaar 2021 gaat winnen. Wordt Manchester City de primus en pakt daarmee Kevin De Bruyne zijn derde prijs van dit seizoen? Of gaat Chelsea de kersverse kampioen van Engeland de loef af steken door de finale naar haar hand te zetten? Voorspel de uitkomst van de UEFA Champions League finale 2021 en win straffe bonussen via Voetbalwedden!

Statistieken UEFA Champions League finale

De finale van deze zaterdag wordt bekampt tussen twee Engelse equipes. Dat is geen unicum, maar wel bijzonder. In 2019 was er natuurlijk de eindstrijd tussen Liverpool en Tottenham Hotspur, terwijl in 2008 Manchester United en Chelsea tegenover stonden in de finale van de UEFA Champions League.

Dat Manchester City in de eindstrijd staat, is op meerdere vlakken straf. City kende een zwaar jaar, waarin naast een pak gekwetsten ook meerdere sterkhouder voor langere tijd out waren wegens COVID-19. Desalniettemin geraakte de ploeg van trainer Josep Guardiola in de EFL Cup finale. Deze zou het ook winnen, dankzij een 1-0 victorie over Tottenham Hotspur. Het was al de vierde EFL Cup eindzege op rij voor City.

Bovenop dat alles werd in de Engelse competitie zege aan zege geknoopt met ook nog een fraaie voetbal om duimen en vingers bij af te likken. De landstitel was hierdoor al in een vroeg stadium een feit. Mocht deze zaterdag ook de Champions League 2021 in de prijzenkast komen te staan, dan wordt de trilogie gecompleteerd.

Chelsea is ook een bijzonder verhaal. De ploeg uit Londen miste haar seizoenstart, maar wist zich daarna rap te hernemen. Al snel kregen ook andere teams in de mot dat Chelsea barst van de kwaliteiten. Toch kwam er halverwege het seizoen weeral een terugval. Dit koste Frank Lampard de kop. Thomas Tuchel kwam, zag en overwon. De voormalig coach van Paris Saint Germain liet eens te meer zien een succestrainer te zijn door Chelsea naar deze finale te loodsen.

Favorieten

Met al deze statistieken in het achterhoofd kan gerust gesteld worden dat we te maken hebben met twee topploegen. Beide equipes kunnen ferme resultaten voorleggen, maar die van Manchester City zijn nog net iets indrukwekkender. Vandaar dat de Belgische wedkantoren kiezen voor de formatie van Kevin De Bruyne als topfavoriet.

In de pre-odds kunt u hierdoor een pak meer euro’s pakken bij een succesvolle weddenschap op Chelsea, dan bij een correcte voorspelling dat Manchester City zaterdag aan het feest is.

Odds UEFA Champions League finale

En wat zijn dan de maximale pre-odds bij de bookmakers? We beginnen met een gelijkspel. Als de match in de extra time beslist wordt, gaan de Belgische bookies x3,50 keer hun inlegbedrag uitkeren aan spelers die deze uitslagen hebben doorgegeven op hun online wedkaart.

Gaat er in deze finale wel een winnaar komen? Dan is de winstbonus hoger als Chelsea de primus wordt en lager als Manchester City de victorie kraait in deze 2021 eindstrijd.

Concreet wordt er maximaal x4,45 keer uw inleg uitbetaald op uw account of e-wallet als Chelsea in de analen van de UEFA Champions League als winnaar wordt bijgeschreven. Winst van The Cityzens zorgt voor een maximale bookmaker bonus van x1,85 keer uw speelbedrag.

Speltypen

Kiest u voor een weddenschap via het under – over systeem? Dan kunt u ook ferm scoren bij de Belgische wedkantoren. Zo kunt u kiezen voor een finale waarin u under – over 1,5 goals voorspelt. Scoren beide team minder dan die 1,5, dan is de uitkering maximaal x2,80!

Bij meer dan 1,5 doelpunten in deze eindstrijd keren de bookmakers maximaal x1,40 keer het ingebrachte wedbedrag uit aan online voetbalgokkers die hierop speelden in de pre-match fase.

Voetbalwedden

Iedere voetbalfan kijkt uit naar de Champions League finale. Wilt u ook meedoen op het hoogste niveau? Ga dan naar de bookmakerspagina van Voetbalwedden om uw winnende weddenschap te scoren op de eindstrijd tussen Manchester City en Chelsea!

Datum en tijdstip UEFA Champions League finale

De UEFA Champions League finale 2021 vangt aan op zaterdag 29 mei om 21:00 uur in Estádio do Dragão in Porto (Portugal). Zet in en win straffe winstbonussen bij een correcte voorspelling op deze 2021 finale tussen Manchester City en Chelsea. Bent u straks – net als de winnaar van deze match – aan het feest?

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.