• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Straffe matches en ferme odds, dat zijn de ingrediënten als de UEFA Champions League herneemt op dinsdag en woensdag. FC Barcelona bekampt Paris Saint Germain, RB Leipzig ontvangt Liverpool en FC Porto verwelkomt Ronaldo met Juventus. De Dortmund Belgen spelen woensdag op verplaatsing bij Sevilla. Welke clubs winnen deze heenmatches en zetten een stap richting kwartfinales? Voorspel via Voetbalwedden en win! 

Statistieken

Er zijn nog zestien clubs over die kans maken op de Champions League titel 2020 – 2021. Onder hen de finalisten van het voorbije seizoen: Bayern München en Paris Saint Germain. Die laatste komt deze dinsdag al in actie. De Franse kampioen speelt op verplaatsing bij FC Barcelona.

RB Leipzig en Liverpool spelen op neutraal terrein omdat de Duitse overheid geen Engelse ploegen in het land toelaat momenteel. In Budapest (Hongarije) bekampen beide ploegen elkaar in deze heenmatch. Waar (en of) de return gespeeld gaat worden is nog niet duidelijk. Liverpool is de kampioen van 2019.

Voor Cristiano Ronaldo wacht een bijzonder tweeluik met FC Porto. Deze woensdag trekt hij naar zijn geboorteland om met Juventus de maat te gaan nemen van de Portugese kampioen. Slaagt hij daarin, dan verschaft het de Italiaanse kampioen een plezante uitgangpositie voor de terugmatch in Turijn.

De laatste match is voor ons Belgen zeer interessant. Thorgan Hazard, Axel Witsel en Thomas Meunier bekampen daarin het Spaanse Sevilla. Geraken de drie Rode Duivels met hun kompanen bij Borussia Dortmund voorbij de La Liga formatie?

Odds

Bij de Belgische wedkantoren is de gemiddelde winstbonus als Barcelona dinsdag de primus wordt op deze moment x2,01. Een andere plezante bonus ligt op u te wachten wanneer PSG de bloemen pakt: x3,40. De lekkerste prijs is echter voorbehouden aan een draw. Wordt het in Barcelona een gelijkspel, dan kunnen online gamers die hierop speelden, uitkijken naar een uitkering van gemiddeld x3,90!

Plaatst u een weddenschap op RB Leipzig – Liverpool? Dan is winst van Liverpool een bonus van x2,31 keer uw inzet waard. Een zegetocht voor de Duitse Bundesliga club uit Leipzig staat op een gemiddelde pre-odd van x3,00! De hoogste quoteringen vinden we ook bij deze match bij een onbesliste partij: x3,50! En dat is beslist wél een plezant gegeven.

De Belgische wedkantoren betalen gemiddeld x2,00 uw speelbedrag uit als Juventus woensdag wint. Het speelbedrag wordt bij de voetbal bookies zelfs nog veel meer waard als er geen winnaar komt. Een odd van x3,15 maakt online voetbalgokkers dan de winnaars! Een ander paar mouwen wordt het als Porto aan het feest is. Dan pakt u bijna vier keer uw inzet bij de online bookmakers: x3,80.

Winst van Borussia Dortmund staat bij de online goksites op een gemiddelde van x2,90. Speelt u ondanks de aanwezigheid van een pak Belgen bij Dortmund toch op Sevilla, dan scoort u bij een winnende weddenschap een straffe bonus van x2,31 keer uw inzet! Komt er bij deze match geen winnaar? Dan zijn weeral de gokkers die dit voorspelden aan het feest: x3,30 is de hoogste pre-odd van deze CL-match.

Speltypen

Spelen in de pre-fase heeft vele voordelen, maar als de UEFA Champions League herneemt, is het live gokken op de diverse matches ook zeker en vast een goede optie. Bij de meeste wedkantoren kunt u de matches via een livestream volgen en ziet u bij elke actie de odds veranderen. Zet slim in en scoor tijdens het live gokken op Voetbalwedden.be de beste deals!

Voetbalwedden

Voetbalwedden.be is het gokportaal voor voetbalgokkers uit België. Zet in via onze bookmakerspagina om direct te zien welke wedkantoren de strafste deals aanbieden. Lees onze voorbeschouwingen, gok-tips en strategie opties om optimaal voorbereid aan te vangen met online wedden. Speel altijd bewust en verantwoord!

Datum en tijdstip

De UEFA Champions League herneemt op dinsdag 16 februari met FC Barcelona – Paris Saint Germain en RB Leipzig – Liverpool. Beide matches vangen aan om 21:00 uur. Op woensdag volgen dan de matches tussen Sevilla – Borussia Dortmund en FC Porto – Juventus. Ook die avond wordt er om 21:00 uur voor het eerst gefloten door de referee.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.