Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Royale Union SG en KRC Genk tegen elkander deze zondag in speelronde drie van PO1. De nummer twee uit Genk en nummer drie in Brussel hebben beide 41 punten maar kunnen bij winst in de voetsporen van Royal Antwerp FC blijven. Wie wordt de primus in het Dudenpark Stadion te Brussel? Wedden op de PO1 match Royale Union SG – KRC Genk doet u veilig en bewust via Voetbalwedden!

Statistieken Royale Union SG – KRC Genk

Royale Union SG en KRC Genk gaan zondag terug in de achtervolging op koploper Royal Antwerp FC. De Antwerpenaren hebben een punt meer dan de de ploegen uit Brussel en Genk.

Deze derde speelronde vangt aan met een ferme topmatch, waarbij KRC Genk in de reguliere competitie de maat wist te nemen van Union SG door met 1-2 te zegevieren. In de Cegeka Arena werd het in de Pro League 1-2 voor Union, die dus op haar beurt ook op verplaatsing won.

Genk-speler Mark McKenzie is topscoorder in PO1. De Amerikaan maakte twee goals voor de ploeg van coach Vrancken en is daarmee een gevaarlijk wapen van Racing. Royale Union speler Victor Boniface en Victor Boniface maakten beiden ook al een goal in PO1.

De match vangt aan met Royal Antwerp als koploper. Zij hebben 42 punten. KRC Genk staat tweede met 41 punten en wordt gevolgd door Royale Union dat evenveel punten maar een minder doelsaldo heeft. Op de vierde en laatste plaats staat uittredend kampioen Club Brugge. Zij hebben pas dertig punten.

Odds Royale Union SG – KRC Genk

De strafste pre-odds bij de match Union SG – Racing Genk staan ingedeeld bij een zege van de Genkies. De hoogste bookmakers beloningen staan op maximaal 3.80 keer het wedbedrag ingedeeld en wordt uitbetaald als de ploeg van coach Vrancken wint.

Bij een puntendeling lopen de beloningen op tot maximaal 3.75 keer het wedbedrag. Dat is niet veel minder dan bij een zege van Racing Genk wordt uitgekeerd.

Kraait Royale Union SG victorie in het Dudenpark? Dan wordt er in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 2.05 keer het speelbedrag aangehouden door de Vlaamse wedkatoren!

Speltypen

Deze match kan niet alleen via het reguliere 1×2 spelsysteem voorspeld worden. Er zijn tal van opties. Een mooie manier om de prijzenpot wat hoger uit te laten vallen is de Half-time/Full-time speloptie. Bij deze weddenschap voorspelt u niet enkel de eindwinnaar, maar ook de partij die bij de pauze in het voordeel is. Uiteraard is ook hierbij een gelijke stand een optie.

Check de bookmakers op Voetbalwedden.be voor een overzicht van de legale Belgische wedkantoren die online voetbalweddenschappen aanbieden voor deze PO1 match tussen Royale Union en KRC Genk. Zo scoort u bij deze wedstrijd in de kampioenspoule ook met de HT/FT speloptie!

Voetbalwedden

De PO1 is bijna op de helft en langzaamaan wordt de kampioen bekend. Gaat Antwerp FC de titel pakken of wordt het Royale Union of Racing Genk? Wedden op Voetbal maakt het volgen van PO1 matches nog spannender, maar speel wel altijd veilig en bewust mee.

Datum en tijdsitp Royale Union SG – KRC Genk

Deze ferme PO1 match Royale Union – KRC Genk staat op het menu voor zondag 14 mei. In het Dudenpark stadion wordt om 18:30 uur afgetrapt. Scoort u een correcte voorspelling bij Royale Union – Genk via Voetbalwedden.be? Dan bent u de primus bij deze topper in de derde PO1 speelronde!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.