• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Club Brugge en Cercle Brugge bekampen elkaar deze speelronde op Jan Breydel. Blauw-zwart speelt thuis tegen Groen-zwart. Beide ploegen willen drie punten rapen om de concurrentie boven aan de tabel van de Belgische Pro League bij te benen. Voorspel deze stadsderby Club Brugge – Cercle Brugge bij de Belgische bookmakerskantoren die u allen kunt vinden op Voetbalwedden!

Statistieken Club Brugge – Cercle Brugge

Dit kalenderjaar spelen Club Brugge en Cercle Brugge voor het eerst tegen elkaar. Voorbije seizoen werd de Brugse derby op 6 augustus en 26 december gespeeld. Het duel in augustus was een officiële thuismatch van Club Brugge. Het werd toen een 1-1 gelijkspel. Op de dag na kerst was het Cercle dat met 2-0 won van Blauw-zwart.

Beide Brugse ploegen zijn het seizoen totaal anders aangevangen. Zo wist Blauw-zwart al viermaal te zegevieren, werd het eenmaal een gelijkspel en werd er eenmaal verloren. Groen-zwart zegevierde dit seizoen één keer, wist tweemaal een gelijkspel uit het vuur te slepen en verloor drie keer.

De wedstrijd van vrijdag op Jan Breydel is de laatste match van Club Brugge voordat het de groepsfase van de Champions League begint. Komende woensdag wordt het Duitse Bayer Leverkusen verwacht in Brugge.

Odds Club Brugge – Cercle Brugge

De quoteringen bij dit duel zijn straf ingeschaald. Als u de hoogste pre-odds zoekt, dan zult u die vinden bij een zege van Cercle Brugge. Gemiddeld keren de Belgische wedkantoren tot x6.00 keer de inleg aan u uit als Groen-zwart de derby van Brugge wint.

Nog meer straffe pre-odds staan ingedeeld bij een gelijkspel. De bookmakers keren tot maximaal x4.75 keer het speelbedrag uit als beide Brugse ploegen de punten delen.

Een overwinning van Club Brugge wordt het meest voorspeld. De wedkantoren hebben met een gemiddelde quotering van x1.56 keer de inleg nog een prima pre-odd genoteerd om te wedden op winst van Blauw-zwart.

Speltypen

Heeft u goesting om op een andere manier te wedden op voetbal? Ontdek de speltypen die de bookmakers naast het 1×2 spelsysteem nog meer aanbieden. De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen. Ga voor een weddenschap in het correcte score combinatie speltype waarin quoteringen oplopen tot zeer straffe quoteringen. Bijvoorbeeld een 1-0 overwinning van Club Brugge levert al x7.00 keer de inleg op. Wint Cercle met 0-1 dan loopt de beloning zelfs op tot maximaal x13.00 keer de inleg.

Misschien wordt u dit weekeinde wel de primus als u de derby van Brugge correct weet te voorspellen. Voor welk speltype u ook gaat, scoor de hoogst mogelijke odds, maar speel wel bewust en veilig.

Voetbalwedden

Al veel voetbalwedders zetten in op de derby van Brugge. De Belgische wedkantoren zijn dan ook druk in de weer voor elke voetbalpunter die een voorspelling achterlaat op het spelformulier. Wilt u ook een weddenschap plaatsen, maar weet u nog niet precies op welke ploeg of speler?

Bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden heeft u overzicht op alle pre-odds die de bookmakers aanbieden. Check welke quoteringen bij uw voorspellingen passen en speel mee.

Datum en tijdstip Club Brugge – Cercle Brugge

De Jupiler Pro League match Club Brugge – Cercle Brugge wordt op vrijdag 2 september gespeeld. Het duel op Jan Breydel begint om 20:45 uur. Totdat tijdstip kunt u voorspellingen achterlaten bij de bookmakers in de pre-fase. Ga voor de hoogste odds die passen bij uw voorspellingen en speel mee op uw favoriete club van deze derby van Brugge.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.