• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Op dinsdag 15 juni staat de topper van de eerste speelronde op EURO 2020 geprogrammeerd. In Poule F wordt dan de Frankrijk – Duitsland gespeeld. Een serieuze clash tussen twee landen die voor de Europese titel gaan. Omdat ook Portugal in Poule F zit, zal er echter één topland sneuvelen in de groepsfase. De winnaar van Frankrijk – Duitsland neemt alvast een voorschot op plaatsing voor die knock-outfase. De verliezer zit echter direct in het sukkelstraatje. Wie wint deze topper? Voorspel de uitslag en win bij Voetbalwedden!

Statistieken Frankrijk – Duitsland

De statistieken bij Frankrijk – Duitsland zijn al even prachtig als het affiche zelf. Beide voetbalbolwerken bekampten elkander in 1958 voor een eerste maal. Destijds was Frankrijk de duidelijke primus. In een doelpuntenfestival werd het 6-3 voor Les Bleus! Ook in de tweede onderlinge match uit de historie werd er veel gescoord: 3-3, waarna Duitsland na penalty’s dat WK duel uit 1982 won.

Daarna is de doelpuntenmachine stilgevallen en werd er niet meer zo lustig op los gescoord in de onderlinge duels. In de voorbije vijf matches (tussen 2015 en 2018) werd er telkens niet meer dan tweemaal gescoord door een land. In de jongste twee matches bekampten beide landen elkaar in het kader van de UEFA Nations League. Deze duels uit 2018 eindigden in 0-0 bij de thuismatch van de Duitsers en in 2-1 winst voor de Fransen in hun thuisduel.

Odds Frankrijk – Duitsland

Bij de Belgische wedkantoren zien we zeer straffe pre-odds. Vooral bij een gelijkspel staan de quoteringen op hun hoogste punt! Bij winst van de Fransen pakt u ruimschoot het dubbele van uw inleg: x2,64 is de maximale pre-wedstrijd quotering bij de bookies. De online sportbookmakers betalen op deze moment zelfs nog meer uit, als u een correcte voorspelling plaatst op een zege van de Duitsers. Wordt Die Mannschaft dinsdag de primus in deze EK voetbal clash? Dan keren de wedkantoren maximaal x2,85 keer het ingelegde speelbedrag uit.

Zoals gezegd valt er het meeste te rapen bij een draw. Eindigt deze topmatch onbeslist? Dan zijn voetbalpunters die deze uitslag speelden de enige winnaar! Zij zijn dan meer aan het feest met een maximale winstbonus van maar liefst x3,10 hun wedbedrag!

Speltypen

Wilt u eens via een ander speltype meedoen dan het gebruikelijke 1×2 spelsysteem? Check dan de match specials bij de Belgische wedkantoren. Hier vindt u tal van opties om te spelen op bijvoorbeeld het aantal goals die Mbappé in deze match maakt. Of zet in op de hoeveelheid doelpunten van Toni Kroos! Allemaal speltypen waarbij u met een winnende weddenschap meer winst kunt pakken dan bij het 1×2 spelsysteem. De winstkansen zijn echter vaak wel een pak kleiner. Maak dus vooraf een bewust, verantwoorde overweging waar u voor gaat: zo min mogelijk risico op verlies of zo hoog mogelijke winsten.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden.be zit u altijd op de eerste rang bij de EURO2020 matches! Niet alleen de Rode Duivels worden hier in de spotlights gezet. Neen, wij tonen u alle top bookmaker odds en deals uit de groepsfase. Speelt u mee met Frankrijk – Duitsland uit Poule F?

Datum en tijdstip Frankrijk – Duitsland

De poulematch Frankrijk – Duitsland wordt op dinsdag 15 juni bekampt in de Allianz Arena te München. In het stadion waar normaal gezien Bayern München haar thuismatches afwerkt zullen Les Bleus en Die Mannschaft om 21:00 uur aftrappen. Plaats tijdig uw voorspelling in de pre-fase of log in bij Voetbalwedden tijdens deze topmatch om live te gokken!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.