Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de UEFA Europa League worden deze week de returns in de achtste finales gehouden. In het Lotto Park Stadion te Brussel ontvangt Royale Union SG het Duitse Union Berlin. De Belgische wedkantoren zijn er klaar voor en keren straffe odds uit. Wedden op Royale Union – Union Berlin doet u via Voetbalwedden!

Statistieken Royale Union SG – Union Berlin

Royale Union SG speelde voorbije week op verplaatsing bij Union Berlin. De ploeg van coach Karel Geraerts maakt het eerste doelpunt in de heenmatch van de achtste finale in Berlijn. Victor Boniface nam dit doelpunt voor zijn rekening. Nog voor rust maakte Josip Juranović de gelijkmaker. Na de thee maakte Yorbe Vertessen een doelpunt, maar zette Robin Knoche de tussenstand op 2-2. Victor Boniface schoot nogmaals raakt. In de 89ste minuut kwam daar het doelpunt van Sven Michel nog bij. Eindstand in Berlijn was 3-3. Hierdoor hebben beide teams deze donderdag evenveel kans om door te stoten naar de volgende ronde van de Europa League.

Het was niet de eerste keer dat de naamgenoten elkander troffen. In de groepsfase van de Europa League speelden de teams ook al tegen elkander. Royale Union SG zegevierde toen op verplaatsing met 0-1. In Brussel wist de Duitse ploeg met 0-1 te zegevieren. Het Belgische Union werd groepswinnaar. Het Duitse Union werd tweede in de poule.

Odds Royale Union SG – Union Berlin

De Belgische wedkantoren hebben straffe odds ingedeeld bij de return in Brussel. Bij een zege van Royale Union staan de pre-odds op 3.20 keer de inleg ingeschaald. Een straffe odds dus als de ploeg van coach Geraerts doorgaat naar de kwartfinale.

De hoogste pre-odds bij dit duel staan bij een gelijkspel ingedeeld. Mochten de teams ook binnen de reguliere speeltijd aan elkander gewaagd zijn in het Lotto Park Stadion, dan kunnen voetbalwedders tot maximaal 3.45 keer hun wedbedrag scoren.

Wint Union Berlin? Dan lopen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 2.38 keer het aantal ingelegde euro’s. Een straffe odd voor winst van de Duitse Bundesliga ploeg bij de bookmakers.

Speltypen

De diverse speltypen van de Belgische wedkantoren maakt het voorspellen van voetbalwedstrijden nog fermer. Straffe pre-odds kunt u naast het 1×2 spelsysteem ook scoren bij speltypen als dubbele kans, welke ploeg zich kwalificeert naar de volgende ronde en wat de correct score combinatie is. Zegeviert Union SG met 2-0 van de bezoekers uit Berlijn, dan kunt u tot 14.00 keer uw wedbedrag scoren bij de Belgische wedkantoren.

De primus worden via live wedden kan ook. Voor live betting gelden andere quoteringen en die worden bekend zodra de bal rolt in het Lotto Park Stadion te Brussel. Bezoek de bookmakerspagina voor meer informatie of speel direct mee door een weddenschap te plaatsen op Union SG – Union Berlin.

Voetbalwedden

Naast Royale Union zijn ook RSC Anderlecht en KAA Gent nog actief in het Europese voetbalseizoen 2022-2023. Welke Belgische ploeg(en) overleefd de achtste finale? Word de primus door correcte voorspellingen achter te laten bij de Belgische wedkantoren. Speel te allen tijde wel verantwoord en bewust mee via de betrouwbare bookmakers op Voetbalwedden. Zo blijft voetbalwedden een plezant.

Datum en tijdstip Royale Union – Union Berlin

De achtste finale van de UEFA Europa League Royale Union SG – FC Union Berlin staat gepland op donderdag 16 maart. De return vindt plaats in het Lotto Park Stadion te Brussel en begint om 21:00 uur. Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.be de strafste bookmakerdeals.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.