• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Het wordt deze zondag superspannend in de Championship play-offs. De koploper Royale Union SG en Club Brugge strijden tegen elkander in het Dudenpark voor niets minder dan drie punten. Welke ploeg wint volgens u? Wedden op PO1 match Royale Union – Club Brugge doet u natuurlijk via de Belgische wedkantoren die u kunt terugvinden via Voetbalwedden! 

Statistieken Royale Union – Club Brugge

De komende twee duels staan titelkandidaten Royale Union en Club Brugge loodrecht tegenover elkander. Union Sint Gillis staat met 43 punten op de eerste plaats en Club is met veertig punten de nummer twee in het rijtje. De Bruggenaren krijgen dit weekeinde de kans om op gelijke hoogte te komen met de Brusselse ploeg. Daarvoor moet Blauw-zwart wel winnen in het Dudenpark.

In de reguliere competitie was Club Brugge bijna de enige ploeg die dit seizoen drie punten wist te halen bij Union. Op 1 augustus jl. slaagde de ploeg uit Brugge erin Unio’60 met 0-1 te verslaan. het was Eduard Sobol die scoorde voor de Brugse ploeg.

De match in Brugge kreeg geen winnaar. Beide teams slaagde er niet in deze match naar zich toe te trekken. Op Jan Breydel bleef het dan ook bij een 0-0 draw.

Odds Royale Union – Club Brugge

De Belgische wedkantoren maken deze wedstrijd tussen de titelkandidaten nog spannender door de torenhoge pre-odds die de bookies indelen voor dit duel. In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers kunt u de hoogste pre-odd verwachten bij een gelijkspel. Delen de teams de punten dan kunt u tot maximaal x3.45 keer het wedbedrag teruggestort krijgen op uw bankaccount.

Nog meer straffe deals kunt u maken bij een overwinning van Club Brugge. Als de Brugse formatie wint, keren de wedkantoren tot een maximum van x3.10 keer uw speelbedrag uit.

Dan de laatste quotering in het 1×2 spelsysteem. Winst van Royale Union is goed voor een straffe bookmakersuitkering van maximaal x2.30 keer uw inleg.

Speltypen

De Belgische wedkantoren hebben nog meer straffe quoteringen voor de match van Union Saint-Gilloise tegen Club. Een ferm speltype is de correct score combinatie. Voorspelt u de eindstand? Dan kunnen dat hele straffe uitkeringen betekenen. Wordt het volgens u 0-1, 0-2 of 0-3 voor Blauw-zwart? Dan kunt u rekenen op een prima odd van maximaal x5.45 keer uw speelbedrag. Een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van Union staat ingedeeld op een pre-odd van x4.10.

Vul uw voorspelingen in in het under/over speltype van de bookmakers. De quotering bij under 0.5 staat inmiddels op een maximum van x8.75 keer uw inleg en dat is niet mis.

Verwacht u dat Union eenmaal scoort, dan kan dat tot maximaal x1.78 keer uw inleg opleveren. Scoren beide teams niet en dat zou helemaal niet gek zijn nu de druk hoog op gaat lopen, dan keren de bookmakers x12.75 keer uw inleg uit. Weet Club met een doelpunt te zegevieren, dan wordt elke ingelegde euro op dit speltype x2.08 keer meer waard.

Voetbalwedden

Bij een correcte voorspelling is een goede voorbereiding nodig. Voetbalwedden helpt u daar graag bij. Onze voorbeschouwingen kunnen u op weg helpen naar een succesvolle weddenschap. Bereid u ook goed voor bij welke bookmaker u gaat aankloppen om een voorspelling achter te laten. Lees altijd de voorwaarden van de bookmakers door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voetbalwedden.be streeft naar veilig en verantwoord wedden op voetbal.

Datum en tijdstip Royale Union – Club Brugge

De PO1-match Royale Union SG – Club Brugge staat gepland op zondag 8 mei om 13:30 uur. Vul voor dit tijdstip al uw voorspellingen in bij de Belgische wedkatoren om mee te kunnen dingen aan de strafste bookmakersprijzen. Voetbalwedden wenst u alvast heel veel succes.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.