• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de Jupiler Pro League neemt koploper Racing Genk het deze vrijdag op tegen KAS Eupen. De ploeg uit Genk staat tien punten voor op de nummer twee Royale Union SG en rijgt de één na de andere overwinning binnen. KAS Eupen heeft het een stuk lastiger, maar punten pakken tegen een koploper zal een enorme boost geven. Voorspel de wedstrijd op Voetbalwedden en scoor straffe odds!

Statistieken KAS Eupen – Racing Genk

Er zijn 21 speelronden gespeeld in dit Jupiler Pro League seizoen. Racing Genk deed het daarin het beste en haalde 55 punten binnen. De ploeg van coach Wouter Vrancken neemt het op tegen de nummer veertien in de competitie. KAS Eupen haalde tot nu toe twintig punten binnen en heeft er daarmee vijf meer dan rode lantaarn RFC Seraing.

Voorbije seizoen slaagde KAS erin drie punten te pakken in het Kehrweg stadion. De ploeg in Eupen zegevierde op 3 oktober 2021 met 3-2 van de Genkies. Dat was ook de laatste ontmoeting tussen Genk en KAS in Eupen. De laatste zege van de Genkies bij de ploeg aan de Duitse grens was op 6 januari 2021. Op die dag werd het 1-4 in Eupen.

Odds KAS Eupen – Racing Genk

Het is de bookmakers niet ontgaan dat de Genkies hun duels gemakkelijk winnen. De Belgische wedkantoren wijzen bij deze wedstrijd KRC Genk terug aan als favoriet van dit duel. De hoogste odds vindt u dan ook bij een zege van KAS Eupen. Als de ploeg van coach Edward Still wint, keren de bookmakers tot maximaal 7.00 keer de inleg uit.

Een puntendeling krijgt ook een straffe pre-odds mee van de wedkantoren. In het 1×2 spelsysteem van de bookies kunt u quoteringen vinden tot maximaal 4.90 keer de inleg.

Een overwinning van Racing Genk wordt het meest voorspeld en levert tot 1.46 keer de inleg op als de Genkies hun favorietenrol gaan waarmaken in het Kerhrweg stadion.

Speltypen

Heeft u goesting te wedden op voetbal, maar dan op een andere manier dan het traditionele 1×2 spelsysteem? De wedkantoren op Voetbalwedden bieden meer dan het wedden in het 1×2 speelsysteem. De straffe pre-odds zijn ook te vinden in de under/over speelsystemen en handicap speltypen. Vergelijk de quoteringen bij de doelpuntmakers van de ploegen die scoren voor hun team of maak een topdeal in het correct score combinatie speelsysteem.

Ook live wedden op de match KAS Eupen – Racing Genk is mogelijk. De quoteringen voor live betting worden bekendgemaakt als de match in Eupen begint. Welk speltype u ook hanteert, speel mee en scoor straffe odds met uw voetbalkennis en geluk!

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden kunt u de betrouwbaarste wedkantoren van ons land vinden. Deze bookmakers beschikken over de nodige licenties. Veilig en verantwoord wedden op voetbal heeft u zelf ook in de hand. Speel nooit met te grote bedragen en accepteer uw eventuele verliezen. Zo blijft het voorspellen van voetbalwedstrijden verantwoord en plezant.

Datum en tijdstip KAS Eupen – Racing Genk

In de Jupiler Pro League wordt de match KAS Eupen – Racing Genk op vrijdag 20 januari gespeeld. De aftrap is om 20:45 uur in het Kerhweg Stadion. Voor dit tijdstip heeft u de tijd uw voorspellingen in de pre-fase achter te laten bij de bookmakers. Als de match begonnen is, kan er overgeschakeld worden naar live wedden op KAS Eupen – Genk! Vergelijk de odds en zet in via Voetbalwedden.be.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.