Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag staan Royal Antwerp FC en Royale Union SG tegenover elkander in PO1. De ploeg uit Antwerpen staat nu eerste, maar Royale Union heeft evenveel punten en maakt dus ook nog volop kans op de titel. De ploeg die zegeviert, komt heel dichtbij het kampioenschap. Wie gaat er volgens u zegevieren in het Bosuil Stadion te Antwerpen? Scoor de strafste pre-odds via Voetbalwedden!

Statistieken Royal Antwerp – Royale Union

Royal Antwerp FC en Royale Union Saint-Gilloise zijn dit seizoen al meerdere keren aan elkander gewaagd geweest. In de reguliere competitie zegevierde RAFC voor eigen publiek met 4-2 van Union. In het Brusselse Dudenpark wist Union SG drie punten te pakken tegen Antwerp FC. Op 15 januari werd het 2-0 voor de Brusselse formatie. De eerste ontmoeting in PO1 vond op 3 mei plaats in Brussel. Op die dag kwamen de Antwerpenaren met 0-2 zegevieren.

De Antwerpenaren met coach coach Mark van Bommel aan het roer werd voorbije weekeinde verslagen door Club Brugge. De huidige nummer vier van PO1 was in eigen Jan Breydel een maatje te groot (2-0) voor het team van coach Van Bommel.

Ook Royale Union zegevierde voorbije weekeinde niet. De Brusselse ploeg liet in PO1 punten liggen in de eerste match tegen RAFC (0-2) en voorbije weekeinde bij Racing Genk (1-1).

Odds Royal Antwerp – Royale Union

De hoogste pre-odds bij deze match staan ingedeeld bij een gelijkspel. Mochten Antwerp FC en Union SG de punten delen in het Bosuil Stadion, dan wordt er tot maximaal 3.50 keer het wedbedrag uitbetaald door de Belgische wedkantoren.

Gaat Royale Union SG zegevieren en pakt het drie punten in eigen huis? Dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.40 keer het speelbedrag terugkrijgen van de bookmakers.

Bij een overwinning van Royal Antwerp FC staan de odds op maximaal 2.13 keer het wedbedrag ingeschaald. Check de meest actuele quoteringen in het 1×2 spelsysteem via Voetbalwedden.be!

Speltypen

De bookmakers bij Voetbalwedden hebben nog meer straffe speltypen te bieden bij de match Royal Antwerp FC – Royale Union SG. De strafste pre-odds kunt u vinden bij correct score combinatie, over/under speltypen en doelpuntmakers.

Bij het speltype aantal goals over/under 1.5 staan de odds ook straf ingeschaald. Zo wordt er tot 2.47 keer het wedbedrag uitgekeerd bij Royal Antwerp en over. Bij Union Sant-Gilloise over lopen de odds al op tot maximaal 3.95 keer het wedbedrag.

Denkt u het aantal goals correct te voorspellen? Dan hebben de wedkantoren ook straffe odds voor u paraat staan. Wint Royale Union met 0-1, dan kan u dat 3.37 keer het wedbedrag op gaan leveren. Mocht er in dit duel helemaal niet gescoord worden, dan kunnen voetbalwedders tot maximaal 4.75 keer het speelbedrag terugkrijgen.

Wedden op voetbalmatches kan ook via live wedding. Scoor hoge odds vanaf de eerste minuut van de match door live te voorspellen welke ploeg scoort, wint of welke speler een kaart krijgt. Check de bookmakerspagina van Voetbalwedden en laat u goed informeren over de mogelijkheden van live wedden of wedden in de pre-fase.

Voetbalwedden

In PO1 staan nog twee speelronden op het programma. De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds dan ook nog straffer in nu de ontknoping van de Belgische competitie op stapel staat. Ook goesting om  te wedden op het Belgische clubvoetbal? Profiteer van de beste deals via de bookmakerspagina van Voetbalwedden en speel mee met Antwerp – Royale Union!

Datum en tijdstip Royal Antwerp FC – Royale Union SG

De match Royal Antwerp FC – Royale Union Saint-Gilloise wordt deze zondag gespeeld in het Bosuil Stadion te Antwerpen. De wedstrijd van 28 mei aanstaande zal aanvangen om 13:30 uur. Vergelijk de wedkantoren met elkander en ontdek welke bookmaker de strafste pre-odds heeft bij uw voorspelling. Zet in en win via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.