• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Wie geraakt er in de eindstrijd van de UEFA Nations League 2021? Deze donderdag nemen de Rode Duivels het in het Allianz Arena in Turijn op tegen Frankrijk. Doel van de ontmoeting is een ticket voor de finale van de UEFA Nations League waar Italië of Spanje zal wachten. Kunnen de Belgen na een teleurstellend EURO 2020 wel de Nations League winnen? Eén ding is alvast zeker via Voetbalwedden vindt u snel en overzichtelijk de strafste quoteringen voor België – Frankrijk! 

Statistieken België – Frankrijk

De finale van de Nations League wordt door landen als België, Frankrijk en Spanje misschien wel als troostprijs voor een teleurstellend EURO 2020 gezien. Geen enkel land van die drie is gekomen waar het van droomden. Italië werd uiteindelijk Europees kampioen en hoort ook nu weer tot de halve finalisten van de Nations League. Spanje en Italië spelen woensdag hun duel al in San Siro te Milaan.

Zondag wordt in Italië de finale van de UEFA Nations League gespeeld. Het landenteam dat wint, plaatst zich hiermee direct voor het WK 2022 in Qatar. Het is dan ook het eerste Europese land dat zich dan al definitief WK kandidaat mag noemen. Zover is het nog niet eerst moeten de halve finales nog gespeeld worden.

België en Frankrijk hebben de jongste matches heel verschillen gepresteerd. Frankrijk wist in de WK kwalificatie Groep niet te winnen van Bosnië Herzegovina 1-1 en Oekraïne 1-1. De laatste wedstrijd was tegen Finland en die werd met 2-0 gewonnen door het Franse team. België wist driemaal te zegevieren voorbije maand. Zo werd Estland 2-5, Tsjechië 3-0 en Wit-Rusland 1-0 overwonnen door de troepen van onze bondscoach Roberto Martinez.

Odds

De quoteringen zijn niet aan te slepen voor de halve finales van de UEFA Nations League. De hoogste odd van deze match staat genoteerd bij een gelijkspel: x3.10 keer uw inleg. Wilt u in de pre-fase wedden op een zege van de Rode Duivels? Zet dan in op winst van België in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers en scoor x2.95 keer uw inleg als blijkt dat u donderdagavond de match juist hebt voorspeld.

Voor een zege van de Fransen schalen de online bookmakers de quoteringen ook ferm in. De meest actuele odd voor een finaleticket voor Les Bleus staat op x2.35 keer uw inleg. Die quotering is daarmee net iets lager dan bij een zege van de Belgen.

Speltypen

De bookmakers pakken flink uit met torenhoge quoteringen in de diverse speltypen die de bookies aanbieden. Eén waar deze donderdag veel gebruik van wordt gemaakt is het speltype Juiste Score. Denkt u exact te weten wat het resultaat gaat worden tussen België en Frankrijk? Speel dan eens via deze speltype mee. Bij een 1-0 overwinning van de Rode Duivels scoort u al x7.00 keer uw inleg. De quoteringen lopen op als het 2-0 wordt (x12.00 keer uw inleg) en bij 3-0 zelfs x31.00 keer uw wedbedrag. De bookies keren x12.00 keer uw inleg uit als het een gelijkspel 2-2 binnen de reguliere speeltijd. Zegevieren de Fransen met 0-3 van onze Duivels? Dan wordt uw speelbedrag zelfs x21.00 keer uw inleg waard.

Denkt u dat de Belgen zich kwalificeren voor de finale binnen de reguliere speeltijd? Dan kunt u daarop inzetten bij de bookies en x2.80 keer uw speelbedrag terugkrijgen als dit ook echt gaat gebeuren. Doen de Fransen dat? Dan komt uw bonus op x2,14 keer uw inleg. Kwalificeert België of Frankijk zich voor de eindstrijd van zondag? Dan kunt u rekenen op een beloning van maximaal x10.50 keer uw speelbedrag. Voor meer straffe quoteringen of speltips kunt u terecht bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Voetbalwedden

De UEFA Nations League is een mooi toernooi om de fermste beloningen te scoren bij de betrouwbaarste wedkantoren van België. Speelt u mee als de Rode Duivels donderdag in actie komen en voor een ticket zullen strijden tegen onze zuiderburen? U vindt alle informatie voor een succesvolle voorspelling op Voetbalwedden. Bereid u goed voor en scoor!

Datum en tijdstip België – Frankrijk

De halve finale van de UEFA Nations League België – Frankrijk vangt aan om 20:45 uur op donderdag 7 oktober in het Allianz Stadion te Turijn. Zorg dat u erop tijd bij bent als u wilt spelen via de pre-fase. Voor live betting kunt u vanaf de eerste seconde van de wedstrijd meespelen via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.